POKUŠALI DA FALSIFIKUJU REZULTATE REFERENDUMA: Skandalozno otkriće u Jagodini (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 22:01

U NEDELjU uveče, posle završenog glasanja na referendumu, u Jagodini je nastao je snimak na kome se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović pravi plan za izbornu krađu.

ПОКУШАЛИ ДА ФАЛСИФИКУЈУ РЕЗУЛТАТЕ РЕФЕРЕНДУМА: Скандалозно откриће у Јагодини (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Pošto ovi rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44-45 odsto, i da to zvanično guramo za Jagodinu, ja ću, kao, da odradim statistiku, kao što je RIK ono, daću ovom što mi je dizajner da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost... - rekao je između ostalog Milanović, dodajući: i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano "ne".

Na drugom delu snimka on daje tačne instrukcije oko krađe:

- S obzirom da nismo pokrili još sva izborna mesta, da su nas kecali zbog tih kontrolora, da sad odradimo tako, da jednostavno ispinujemo mi i kažemo, to je to, 44, nešto odsto, prolazimo faktički pobedu, optužimo ih za krađu, za ne znam koliko, tamo gde nismo imali kontrolore, i na tome da gradimo priču. Ne znam šta vi mislite – kaže u snimku.

Stefan Vuk Milanović negirao je u razgovoru sa novinarkom Gordanom Uzelac da snimak postoji, a samo koji sekund kasnije promenio je iskaz i potvrdio da snimak ipak postoji.

A Jagodina je glasala ovako: Opciju DA podržalo je 61.1 odsto, a opciju NE 38.9 odsto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati