KADA specijalne jedinice ROSU upadaju na sever Kosova i Metohije i Srbima pucaju u leđa, onda je reakcija birokrata iz Brisela i Vašingtona, ako je uopšte ima, da je to legitimna akcija. Ako sinhronizovano iz Tirane i Prištine pričaju o "velikoj Albaniji", onda nema potrebe da se EU i SAD oglašavaju o "hipotetičkim izjavama".

Soko

13.12.2021. 09:49

Ne žmure zapadni okupatori prema Račku i stvaranju velike Albanije.Oni to javno čine svojom podrškom u svakom pogledu.To su siledžije koje su se uljuljkale u svojoj hegemoniji pa neshvataju da postaju prošlost.Srbija nikad više neće biti Jugoslavija a vratiće okupirane teritorije.Vreme radi za Srbiju i Republiku Srpsku a naš narod kaže ,,strpljen spašen".

Mišo Peć

13.12.2021. 10:01

Zločinci sa zapada itekako znaju za sve zločine kojesu počinili nad našim narodom ubijajućinam decu u školama,bolnicama,mostovima,vozovima,trgovima i gde im je god palo napamet a isto tako znaju da je Račak bio antiteroristička akcija koju su oni iskoristili za svoj zločinački naum protiv Srbije i Srpskog naroda.

Vlajko

13.12.2021. 10:35

RTS je prvi ušao u Račak kada su se Albanci povukli i prestali da pucaju na policiju i istražnog sudiju kojeg su pratili. Snimci iz prve ruke, nemontirani sve govore. Kasnije su poginulim vojnicima oblačili civilnu odeću pa ispod džempera ima prostrelnu ranu na grudima a na džemperu nema ništa??? To je Vokerov materijal.

SvenSrb

13.12.2021. 10:39

Nema više Tite da ih širi i genocira Srbe, pa se uzdaju u EU i Cio Svet. Istom politikom kao i 1999 goni samo po Srbima, lažima i krivoklestvom???

Petar Veliki

13.12.2021. 13:40

Istrajte do kraja! Istina o Račku će kad-tad biti priznata! Snimite ako treba 10 filmova, nije dovoljan samo jedan, .., dokumentarni, igrani, kakvi god! Na svim skupovima čija je tema i priblična, Račak treba pominjati, kao i sve ostalo vezano za bivšu, hvala Bogu, 'nato kampanju' !

SvenSrb

14.12.2021. 10:15

Balisti su bili sa fiorerom. Njih brane Deca Visokih oficira koji žive na onom blagu što odneše na zapad. Još uvek mogu da plaćaju one koji će za para raditi njihove namere...