OLIVERA Zekić, predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, rekla je danas da je u "ekološke" proteste iz inostranstva uloženo oko 100 miliona evra.

Komentari (3)

Veverica

04.12.2021. 10:48

Ma da, svi smo mi veverice pa nam nije jasno šta se dešava ... Đilas i družina su shvatil (najzad) da na izborima nemaju šanse da bilo šta urade, pa ni objavljivanje lažnih "istraživanja" po kojima oni u BG pobeđuju nisu nikoga ubedila i zato pokušavaju da u zemlji izazovu nasilje i nemire pa da na taj način otmu vlast na ulici. Samo totalni politički diletant to ne vidi i ne razume.

bager

04.12.2021. 11:32

Hapsite,zaplenjujte te novce jer sluze za rusenje poretka Srbije,,mesetare i strane " savetnike " i ekologe najurite ,,imate za to razloga a i Medjunarodno pravo je uz vas,,Hrvati su krenuli sa procesuranjem izgrednika,organizatora takvih skupova,protesta i manifestacija ,,uradite isto,,sve takve " ekoloske manifestante " ako rede u drzavnoj sluzbi ,,direktan otkaz ne podriva se drzava za koju radis i koja te placa

Delije_Knin

04.12.2021. 12:08

Drzavo reaguj . U nijednoj zemlji,niko nema pravo da ugrozava i ogranicava,zbog toga postoji represivni aparat da omoguci svakome da normalno zivi i da ga bilo ko ne ugrozava.