VUČIĆ O MANIPULACIJI OPOZICIJE I RIO TINTU: Hoće da mi kažu da Viola fon Kramon voli Srbiju više od mene

Novosti online

28. 11. 2021. u 22:30

PREDSEDNIK Vučić je u večerašnjoj emisiji "Hit Tvit" govorio o pokušaju opozicije da manipuliše građanima Srbije informacijama o Rio Tintu.

ВУЧИЋ О МАНИПУЛАЦИЈИ ОПОЗИЦИЈЕ И РИО ТИНТУ: Хоће да ми кажу да Виола фон Крамон воли Србију више од мене

Foto: Printscreen TV Pink

- Spreman sam da idem u Krivalj, i u Bor, da pričam sa ljudima koje hoće da isele. Kad hoćete doći ću u Gornje Nedeljice i Krupanj. Da mi kažu da Viola fon Kramon više voli Krupanj od mene.

Predsednik je pomenuo i finansiranje pokreta iz inostranstva.

- Sam Ćuta je rekao da su ga plaćali iz Austrije, a bio je tajkun koji je hteo da gradi MHE. Plaćali ga Austrijanci koji imaju 20 puta više hidroelektrana od njih. Evo sada nemamo, ne gradimo energetske kapacitete. Pa onda viču "Černobilj!", kada pomenemo nuklearne elektrane. Ljudi, lažu vas, ovo nikakve veze sa Rio Tintom nema, lažu vas zbog izbora - kazao je on.

- Ne obmanjujte narod i ne terajte ga da krše zakon. Suština cela je u borbi za prostor i ekstremne birače sa društvenih mreža. Nije društvo polarizovano, ljudi su tihi, pristojni. Njih 2.350 je u Beogradu sve zaprečilo i ako mi neko kaže da je to polarizacija i 50:50, to nije tačno - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)