VUČIĆ O PROTESTIMA I PANICI U OPOZICIJI: "Oni se bore da preuzmu primat, samo nemojte preko narodne grbače"

Novosti online

28. 11. 2021. u 22:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić jedan je od gostiju u večerašnjoj emisiji "Hit tvit". Jedna od tema bili su i najavljeni protesti, ali i panika u kojoj su se članovi opozicije našli.

ВУЧИЋ О ПРОТЕСТИМА И ПАНИЦИ У ОПОЗИЦИЈИ: Они се боре да преузму примат, само немојте преко народне грбаче

Foto: D. Milovanović

Komentarišući jučerašnje blokade puteva Vučić je rekao da nije hteo da pusti policiju da se ponaša po zapadnim pravilima, i da izlaze sa vodenim topovima na ulice, ili bi ranjavali ljude kao što su to radili u Holandiji.

- Mi kao država, koja ima monopol fizičke prinude, moramo da se suzdržavamo. Ali ljudi ne smete da kršite zakon. Razgovarali smo i o sledećoj suboti. Ja sam rekao da policija mora da radi svoj posao, ali mora da se zna - svako kome kola pređu preko noge, on je odgovoran.

- Oni govore neistine iz dana u dan, i mislite da ćete time nešto da postignete. Ja kao analitičar shvatam da se Zelenović, Manojlović i Ne davimo Beograd bore da preuzmu primat od Marinike Tepić. Dobro, ali nemojte preko narodne grbače - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!