"DRAGAN Đilas nastavlja da rasipa svoju političku trulež i preko svojih medijskih pipaka plasira nezapamćenu i monstruoznu političku kampanju usmerenu protiv sina predsednika Aleksandra Vučića", navela je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Zoran

12.11.2021. 16:19

Od Đilasove stranke građani nisu do sad čuli nikakvu ideju, jasnu viziju i kontruktivan predlog a već dovoljno vremena su Đilasovci u politici. Zbog toga im građani ni ne daju poverenje.

Fikus

12.11.2021. 21:00

Ne razumem ni Vladu RS - svakom normalnom je jasno da je ovo bila brutalna, drska zloupotreba položaja od strane Povereništva za informacije od javnog značaja, državnog službenika koji bi za platu od par hiljada Euro trebao da štiti građane a ne da za račun tajkuna kopa po privatnom životu sina predsednika države. O kakvoj inspekciji Poverenik može da priča u običnoj privatnoj STR, kao da se u STR vode nekakvi dosijei sa ličnim podacima svih kupaca? Pa to ni pas sa maslom ne bi pojeo. Neka objave taj navodni "plan" sa početka godine, da javnost vidi da je to istina. Mislim da bi Vlada Srbije pod hitno trebala da ga smeni jer je on radio upravo suprotno od onoga što bi trebao.