SANDRA BOŽIĆ: Đilas nastavlja da rasipa svoju političku trulež

Novosti onlajn

12. 11. 2021. u 14:14

"DRAGAN Đilas nastavlja da rasipa svoju političku trulež i preko svojih medijskih pipaka plasira nezapamćenu i monstruoznu političku kampanju usmerenu protiv sina predsednika Aleksandra Vučića", navela je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас наставља да расипа своју политичку трулеж

Foto: RTS printskrin

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Dragan Đilas nastavlja da rasipa svoju političku trulež i preko svojih medijskih pipaka plasira nezapamćenu i monstruoznu političku kampanju usmerenu protiv sina predsednika Aleksandra Vučića.

Danilo Vučić je postao osnovno sredstvo ovog političkog kanibala koji svoje lične i političke frustracije uspesima Aleksandra Vučića iskaljuje na njegovom detetu, dok je svoju decu posejao po inostranstvu, zaštitio, obezbedio i osim što znamo da troše novac koji im je otac opljačkao od građana Srbije, ništa drugo nam o njima nije poznato, i ne treba da bude.

Hajka na Danila Vučića je prešla sve granice zdravog razuma, Đilasovi psi ga proganjaju na svakom koraku, čak i na poslu, ugrožavajući mu pored elementarne privatnosti, bezbednost ali plašim za život.

Apelujem na državne organe da ovaj progon mladog čoveka, čiji je jedini "greh" što je sin predsednika Srbije pod hitno zaustave!

Pun kapacitet patologije mašinskog mozga Dragana Đilasa tek ćemo videti, što izbori budu bliži!

Glad za vlašću je kod njega neizlečiva, a u apstinenciji od čerupanja budžeta Srbije, kriziranje Dragana Đilasa je očigledno za ludačku košulju!

I umesto što upadljivo ćute kada su u pitanju napadi na Danila Vučića, razni Zaštitnici da opravdaju svoje postojanje i basnoslovne plate koje primaju i počnu da se mešaju u svoj posao!", navela je Božić. 

BONUS VIDEO:

VELIKO IZNENAĐENjE NA SAMITU U GLAZGOVU: Pogledajte kako je najavljen predsednik Aleksandar Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri