LJILJANA SMAJLOVIĆ O LAŽNOM HRVATSKOM SVEDOKU: To je primer tabloidnog linča predsednika Vučića (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2021. u 09:18

NOVINARKA LJiljana Smajlović izjavila je da su optužbe lažnog svedoka u Hrvatskoj protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića primer tabloidnog linča.

ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ О ЛАЖНОМ ХРВАТСКОМ СВЕДОКУ: То је пример таблоидног линча председника Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

 - Nađu nekog svedoka koji tvrdi da je predsednik nešto užasno uradio pre 3O godina, nema dokaza, a to nije ni bitno. Kada to rade opoziconom političaru, to se zove linč - rekla je LJiljana Smajlović.

Podsećamo, juče je i predsednik Aleksandar Vučić je komentarisao napade iz Hrvatske i tvrdnje navodnog svedoka u „Večernjem listu” koji tvrdi da je lično video Aleksandra Vučića kako 1991. u Petrinji tuče Hrvate i preti im klanjem.

- Roditelji su me vodili kada sam bio mali u Hrvatsku. Bio sam u Umagu. Gledao sam utakmicu, igrali su Holanđani. Išao sam u Promajnu, u Bratuš kod Promajne. Bio sam u Dubrovniku, gledao Jugoplastiku... Ali nisam bio nijednom na teritoriji AVNOJ-evske Hrvatske od izbijanja sukoba nigde. U Petrinji nikad nisam bio. Nisam bio ni u Vukovaru. Nijednom nigde nisam bio na teritoriji Hrvatske od 1991. do tog trenutka o kome hrvatski mediji pišu. Tamo se nekim ljudima sudi, ovo su im svedoci. Imam ja na šta da se pozovem. Bio jedan dečak iz Veternika, zvao se Voja. NJega je deda vodio u Umag. I on je tamo ubio jednog raka i sahranio ga tamo i napisao „Ovde leži rak kojeg je ubio Voja iz Veternika”. Ja mislim da i Voju treba da pozovu da odgovara za ratne zločine. Ja sam se tek 1993. priključio Srpskoj radikalnoj stranci. Ja veze sa tim ratovima nisam imao. Ja se nadam da će ovo Srbi iskoristiti da pokažu o kakvim lažovima je reč. O svemu ovome ću da pričam detaljno sutra na B92. Da objasnim zašto im ne odgovaram posebno ja - rekao je Vučić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (32)