VUČIĆ STIGAO U SKUPŠTINU: Počinje dijalog sa opozicijom

Tanjug

23. 10. 2021. u 09:25

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Skupštinu Srbije, gde će učestvovati na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca o poboljšanju izbornih uslova.

ВУЧИЋ СТИГАО У СКУПШТИНУ: Почиње дијалог са опозицијом

Foto: Tanjug

Vučića je ispred Skupštine sačekao predsednik parlamenta Ivica Dačić.

Među prvima u Skupštinu su stigli zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, lider Dveri Boško Obradović, predsednik Pokreta Dosta je bilo Sasa Radulović, a tu su i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i potpredsednik Skupštine i funkcioner SNS Vladimir Orlić.

Na današnjem sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca očekuje se da vlast i opozicija dođu do završnog dokumenta o poboljšanju izbornih uslova.

- Na osnovu svih predloga koje smo imali do sada probaćemo da dođemo do završnog dokumenta koji bi imao kao svoj krajnji cilj da većina učesnika bude zadovoljna i tokom i rezultatima dijaloga - rekao je ranije za Tanjug Ivica Dačić.

Time bi posle dijaloga koji je vođen sa evroparlamentarcima, posle zaključaka i mera koje je vlast počela da sprovodi, bio zaokružen proces međustranačkog dijaloga, dodao je Dačić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)