MIROVIĆ O OBNOVI BOLNICA U VOJVODINI: Vučićev plan počeo da se realizuje u Kikindi i Subotici

D. M.

19. 10. 2021. u 12:53

NAJAVA predsednika Srbije Aleksandra Vučića, juče u Horgošu, o novoj velikoj investiciji u zdravstvo Vojvodine - rekonstrukciji subotičke bolnice, vredne 40 miliona evra - izuzetno je važna vest i primer kako se rezultati koje je Srbija poslednjih godina postigla na ekonomskom planu prenose i na druge oblasti života - poručio je juče predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

МИРОВИЋ О ОБНОВИ БОЛНИЦА У ВОЈВОДИНИ: Вучићев план почео да се реализује у Кикинди и Суботици

Foto R. Hadžić


- Zdravstvo u Vojvodini je deo konkretnog plana predsednika Vučića za narednih pet godina, na osnovu kojeg će Vlada Srbije uložiti novac u rekonstrukciju gotovo svih bolnica u Vojvodini. Jasno možemo da vidimo odgovornost za sve krajeve naše zemlje i za sve oblasti života i rada. Danas je zdravstvo centralni prioritet i to smo već pokazali konkretnim ulaganjem u Klinički centar Vojvodine i posebno u novu kovid bolnicu na Mišeluku kraj Novog Sada - dodao je Mirović.

Foto: J. Lemajić RREKONSTRUKCIJA: Bolnica u Subotici

 

 

On je naglasio da je Vojvodina deo velikog nacionalnog plana i sigurno je da imamo mnogo razloga za veliki optimizam i zajednički rad.

- Za nekoliko meseci kada počnu radovi na rekonstrukciji bolnice u Subotici, baš kao što su pre mesec dana počeli i u kikindskoj bolnici, moći ćemo još jednom da kažemo da se razlikujemo od svih drugih koji su vodili javne poslove u Srbiji. Ključnu razliku prave jasan plan i još jasnija konkretna dela iza kojih stoji politika predsednika Srbije. Sve što smo zajedno uradili ostaće kao delo koje će koristiti i generacije posle nas. Rekonstrukcija subotičke bolnice, koja je u pripremi, još je jedan simbol uspeha Srbije i svih njenih građana.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)