JOKSIMOVIĆ: Đilas pokušava lažima da prikrije svoje račune po belom svetu

Novosti online

07. 10. 2021. u 14:22

NEMANjA Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, rekao je da se "konferencija najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda svodi samo na jedno - kako da novim lažima proba da prikrije svoje račune po belom svetu".

ЈОКСИМОВИЋ: Ђилас покушава лажима да прикрије своје рачуне по белом свету

Foto: SNS

- Jeca i plače jer Aleksandar Vučić nema nijedan tajni račun ni u Srbiji ni u svetu. Kuka i zapomaže jer se Aleksandar Vučić nije obogatio, za razliku od njega koji je strpao u svoj džep 619 miliona evra. Boli ga jer se na čelu Srbije konačno nalazi čovek koji se politikom ne bavi zbog novca, već zbog bolje i lepše Srbije. Boli ga jer Aleksandar Vučić nije kao on, niti će ikada biti.

I sve zna i u sve se razume, samo ne ume da objasni kako je od perača prozora i propalog preduzetnika iz Češke došao do toga da samo u nekretninama ima 25 miliona evra. Sve će da kaže samo nikako da izusti odakle njegovom bratu 35 nekretnina vrednih preko 5 miliona evra. I svi su sakrili račune samo on "prepošteni" gazda Multikom grupe, u koju je zaposlio celu svitu svojih žeton uposlenika, pravi se lud i naivan i pokušava da prikrije ono što ceo svet zna - da poseduje 53 računa u 17 zemalja sveta na kojima je probao da prikrije 68 miliona evra.

I sve će da slaže samo da se ne sazna kako je novac do kojeg je došao dok je bio na vlasti, preprodavajući minute i sekunde reklamnog prostora u medijima, završio izvan Srbije.

Ali malo se prešao, jer građani Srbije nisu ni slepi ni glupi. Znaju odlično ko se bori za Srbiju, a ko samo za svoj džep. Zato podrška Aleksandru Vučiću raste iz dana u dan, i ne postoje te laži žutog tajkuna Dragana Đilasa i njegovih žeton marioneta koje će to moći da promene - navodi on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)