BOŽIĆ: U redovima tajkuna i kriminalaca nekontrolisana panika!

Novosti online

03. 10. 2021. u 11:54

NEZAPAMĆENA histerija u redovima Đilasovih satrapa i ološa! To ciči i vrišti u nemerljivim decibelima, poručenim da horski u tom organizovanom poduhvatu sakriju istinu koja je sve očiglednija, rekla je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ: У редовима тајкуна и криминалаца неконтролисана паника!

Foto: RTS printskrin

- Odlučnost Aleksandra Vučića da se do poslednjeg atoma snage bori protiv kriminala i korupcije u svakom segmentu društva, ne braneći nikoga, strpljivo i sistematično daje rezultate. Ali kad god istina nađe svoj put, u redovima tajkuna i kriminalaca nastaje nekontrolisana panika.

- Tako smo nakon jučerašnjeg obraćanja predsednika Srbije i njegovog čvrstog obećanja da će građani Srbije vrlo brzo saznati ko je i kako sarađivao sa kriminalcima, dobili reakciju svih onih čija prljava savest očigledno pritisak pred istinom ne može da izdrži - rekla je Božić.

- Po redu su se javili oni koji su mesecima bili plaćeni da orkestrirano viču "drž’te lopova" dok su oni lično zajedno sa svojim tajkunskim gazdom i nalogodavcem najveće i nezapamćene haračlije i kriminalci u istoriji naše države organizovali hajku na predsednika države.

- Osiljeni ogromnim novcem, potpomognuti mafijaškim prijateljima, gladni moći i državnih jasli, preko svojih "nezavisnih" medija, plaćenih organizacija i pojedinaca, a sveukupno u svojstvu tajkunske opozicije, u svakodnevnom su poslu targetiranja glave Aleksandra Vučića i njegove porodice.

- Otišli su korak dalje i povezali se i organizovali sa korupcionaškim strukturama unutar državnog aparata sa ciljem ako Vučića ne sruše spolja, učiniće to iznutra - dodala je.

- Upinjala se tajkunska starleta Marinika Tepić da opravda novac svog sponzora i vlasnika Dragana Đilasa, kokodakanjem po konferencijama za isključivo njihove medije, ne bili mu utrla put ka novim milionima.

- O prvom pajacu i kriminalcu Miroslavu Aleksiću tužno je trošiti reči, njegove laži su toliko očigledne i padaju na prvom od mnogo potpitanja kako je sistematično krao Trsteničane.

- I kad istina pokuca na vrata ovi "utemeljivači" Đilasove lopovske doktrine nemaju kud jer ušli su u jednosmernu ulicu.

- Panika raste, pojačani su na maksimum ali ih narod odavno ne čuje. Jer najzad ćemo saznati od koga su dobijali smernice za napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, i gde je kraj klupka koje je počelo da se odmotava - zaključila je Božić.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - Vučić stigao u paviljon Srbije u Dubaiju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna