SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je na konferenciji za novinare da je danas razgovarao sa izaslanikom Stejt departmenta za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, dodajući da se razgovaralo i o pitanju otcepljenja Republike Srpske.

Komentari (2)

vladimir

30.09.2021. 23:12

Jedino BiH ima pravo na status "regiona" i pravno gledano NEMA državnost! Pošto je ZLOUPTREBLJEN "dejtonski sporazum" svaki entitet ima PRAVO na otcepljenje što važi i za Republiku Srpsku! Zato Predsedniče Dodik - imaš PODRŠKU naroda Srbije! Za JEDINSTVO!

slavko radovanvoic

01.10.2021. 01:06

To je i logično i dobro za sve u Bosni.Etnicke granice su vjekovni mir.A svoju državu vejru naciju i jezik neka govori kako ko hoće.Juanci jednog naroda ne moraju i nemogu biti junaci i drugog naroda.Radi se o tri neprijateljska naroda koja govore isti jezik ali su razlicitih vjera istorije i kulture.Zasto na silu da žive zajedno. MIlorad Dodik je samo realan covjek i smio je da kaže stvarnu istinu.MOžete ga i smijeniti neće se nista promjeniti.Treba samo entitetske granice proglasiti medjunarodnim i bez rata napraviti trajan mir u Bosni i na Balkanu.