SNS NOVI SAD: Novakovići, uličnih obračuna neće biti

Novosti online

30. 09. 2021. u 13:18

SRPSKA napredna stranka Novi Sad dala je saopštenje, a povodom saopštenja Gradskog odbora Narodne stranke povodom, kako navode, "vandalskog čina sina Borislava Novakovića."

СНС НОВИ САД: Новаковићи, уличних обрачуна неће бити

Foto Tanjug

- Saopštenje Gradskog odbora Narodne stranke kojim se blago i formalno posipaju pepelom povodom vandalskog čina sina Borislava Novakovića, najbolji je dokaz da je rušilačka politika jedini način delovanja te političke organizacije i da se oni toga ne stide.

Žalosno je to što na svaki način žele da opravdaju kriminal u koji se davnih dana upleo njihov potpredsednik. Grdno su se prevarili ako su mislili da na glasanje iz Soluna, krađu prilikom izgradnje Bulevara Evrope, skrnavljenje starog jezgra grada, napad na prostorije Srpske napredne stranke i Gradsku kuću, uvrede putem društvenih mreža na račun predsednika Srbije, gradonačelnika i naših članova i simpatizera, blaćenje zastave Srbije niko neće reagovati.

Jučerašnje divljaštvo sina Bore Solunca samo je pokazatelj da dotični tviter političar i kriminalac nije sposoban da vaspita sopstvenu decu, a kamoli da obavlja bilo koju političku funkciju. Kristalno je jasno da se nervoza, koja je poslednjih devet godina zahvatila deo srpske opozicije zbog političkog i finansijskog posta, prelila i u kuću Bore Solunca. To je već njegov problem. Niti je Boru iko terao da se bavi lopovlukom, niti njegovog sina na krajnje necivilizovan čin. Za to postoje zakonske, moralne i političke sankcije.

Srpska napredna stranka ne da se neće zaustaviti u borbi protiv kriminala i primitivizma grupacije okupljene oko Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Marinike Tepić, Marka Vidojkovića i Borislava Novakovića, nego će od danas još žešće krenuti u borbu protiv njih. Bori Novakoviću i njegovim primitivnim sledbenicima koji juče i danas na društvenim mrežama pružaju podršku razbijanju prostorija SNS, poručujemo da Novosađani ne žele da trpe ovakve ispade i da uličnih obračuna u Novom Sadu neće biti! Izvolite na izbore, pa tamo pokažite koliko ste „jaki“!

Događaj koji se zbio samo je posledica crtanja meta na čelima funkcionera Srpske napredne stranke od strane bande kojoj otac ovog vandala pripada. E pa, Gari, neće moći! Novosađani znaju zašto! - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)