JOKSIMOVIĆ: Đilas kuka i plače nad svojom jadnom sudbinom

Novosti online

27. 09. 2021. u 11:46

DA je razum odavno napustio predstavnike bivšeg režima danas nam je još jednom potvrdio njihov gazda - žuti tajkun Dragan Đilas, rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nemanja Joksimović.

ЈОКСИМОВИЋ: Ђилас кука и плаче над својом јадном судбином

Foto: SNS

- Intervju koji je dao za svoje privatne novine svodi se na tužnu priču o nejakom milioneru protiv koga su se urotile mračne sile kako bi ga onemogućile u svom dobronamernom planu - da ponovo pljačka gradsku i republičku kasu. Svi su se okrenuli protiv njega, i Francuzi i Amerikanci, i Britanci i evroparlamentarci, i Kinezi i Rusi, i Evropska narodna stranka i ceo Zapad. Svi su protiv njega, a on kuka i plače nad svojom jadnom sudbinom, jer ne može više da otima novac od građana Srbije i puni svoje bankovne račune po belom svetu.

I svi su u svetu korumpirani samo je on pošten i naivan. Jer 68 miliona evra na 53 računa u 17 država je malo. I svi su nasilni samo je on pacifista. Jer upad sa motornom testerom u RTS se nije desio. I svi mediji su protiv njega. Jer mediji koji su pod njegovom kontrolom su u stvari objektivni i nezavisni. I svi su protiv njega, samo ostaje da pustimo suzu i sažalimo se nad njegovom tužnom sudbinom. Jer kako će da preživi sa 619 miliona evra, mora barem još toliko da pokrade pa će možda da se smiri.

U realnosti sve je suprotno od onoga što on non-stop ponavlja kao papagaj, pokušavajući valjda da ubedi samog sebe da je to istina. Ali znaju građani Srbije odlično šta je istina i ko se bori za nove puteve i pruge, nove škole i bolnice, za nove investicije i nova radna mesta, a kome je stalo samo do svojih ličnih interesa.

Zato podrška Aleksandru Vučiću raste iz dana u dan i ne postoje te laži Dragana Đilasa, Marinike Tepić i drugih predstavnika žutog kartela koje će to uspeti da promene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)