LICEMERSTVO zapadnih centara moći, kada je reč o rešavanju kosovskog pitanja, pokazalo se u "punom sjaju" tokom aktuelne krize izazvane nasilnim upadom specijalaca Rosu na sever KiM: umesto da lupe packe albanskim liderima, Brisel i Vašington ponavljaju staru matricu, pozivajući "obe strane da se uzdrže od jednostranih poteza i smire tenzije".

Komentari (5)

SvenSrb

24.09.2021. 10:23

Sve je to tajnog Poglavnika Ustaškog, Tite politika. Koja se i danas vodi sa pripremljenim Kvazi politričarima u Svetu. Koji vode Hitlerovu politiku.Za otimanje Srpskih Delova teritorije???

Vinko

24.09.2021. 10:39

Preseći već jednom!!! Zatvoriti vrata i EU i Americi i okrenuti se Rusiji i Kini. Tada i onli tada će se videti promena u politici kad je Srbija i kad su Srbi u pitanju

Mikiboy

24.09.2021. 16:15

Ma nemojte vise da se pravite blesavi i da drugome solite pamet kada se nepitate za nista. EU je samo Americka sluzavka a suknja joj je sve kraca i kraca.

Vatro Marx

24.09.2021. 16:54

Nista novo to se zna vec od samog pocetkka da. Zapad podrzava okupatora. Treba prema Zapadu i okupatora pod hitno mjenjari politiku, nikakvo umiljavaje i molbe, Beograd je uradijo valke propuse to od sada nesme da se vise ponovo. Sve sto si bolji i trazis neku realnost oni to koriste zlonamerno. Sada se vidi prava slika Brisela i Vasingtona, dosta nam je svega i preko nosa.