MILENKO JOVANOV: Đilas i njegovi mediji su u stanju da opravdaju svako nasilje i svako zlo

Novosti online

24. 08. 2021. u 10:49

SAMO potpuno amoralne ništarije, otrovane bezgraničnom mržnjom, mogu da se odnose prema nasilju kao prihvatljivom, ili kao neprihvatljivom, u zavisnosti od toga ko je nasilnik, a ko žrtva – kaže Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ: Ђилас и његови медији су у стању да оправдају свако насиље и свако зло

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

- Jasno je da su Đilas, njegovi mediji, njegovi botovi i njegove stranke u stanju da opravdaju bukvalno sve, svako nasilje i svako zlo koje bi se desilo onome koga percipiraju, čak ne kao protivnika, već kao nekoga ko ne učestvuje sa njima u histeričnom, horskom, pljuvanju svega i svakoga ko nije sa njima. Najzad, sve to govori da Đilas i njegov kružok nemaju nikakve principe, nikakve ideje, nikakvu politiku. Oni čak ni prema nasilju nisu u stanju da se odrede, ne kao političari, već kao civilizovani ljudi – izjavio je Jovanov.

- Oni su istovremeno u stanju da arlauču kada ih neko popreko pogleda, da cvile i sline kada im se kaže nešto što im se ne sviđa i da istovremeno pravdaju svako nasilje, ako je usmereno protiv nekoga ko ne pripada njihovom krugu i sladostrasno se cerekaju kada se njihovim političkim protivnicima preti da će plutati Savom i Dunavom, da će biti jureni po ulicama, vešani na bandere, trpani u logore i slično – dodaje Jovanov.

- Njihovo suludo stanovište da je dozvoljeno i poželjno tući svakoga ko nije sa njima neće biti prihvaćeno u srpskom društvu. Država će od nasilja zaštititi svakog građanina, bez obzira na njegovo političko ili bilo koje drugo opredeljenje. Jer zato i jeste država, a ne kružok pomahnitalog, isfrustriranog i pobesnelog tajkuna, koji bi i preko mrtvih gazio ne bi li se nekako opet dočepao državnog budžeta i narodnih para – zaključuje Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri