NEDAVNO izrečeni stav lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka da je "Kosovo nezavisna država" kao i čitav niz drugih, potpuno različitih, gledišta u odnosu na vladajući SNS o krupnim državnim i političkim pitanjima, ponovo je aktuelizovao pitanje održivosti koalicione saradnje ligaša i naprednjaka na lokalnom nivou.

Komentari (5)

023

18.08.2021. 14:43

Ovaj sve godinama zamajava. Tri godine koristi sve blagodeti vlasti i uhljebljenje svojih nikogovića,a onda pred izbore promeni ploču i bude pravi,ljudska nula. Razmislite malo?????????????

Vatra

18.08.2021. 17:04

Tu nema pameti ni u glavi kamoli u nogama.izjasnio se da je kosovo za njega nezavisno .on pe razume politiku i kao zna šta je nezavisno. To ni ameri nisu zvanično priznali nezavisno kosovo. Mogobi krivično poganjan biti Radi toga ishoda.i zaraditi nekadašnji goli otog na duži period . Gubi .kao građanin srbije sva prava To on nesme da kaže kao lider bivši ili sadašnji podriva politiku duboko Koju nu ameri nemeru odlučiti (Mesto mu je sone strane .rešetaka.)

Cale

18.08.2021. 17:52

,,Canak ,, najveci ljigavac i on pokusava da kroji kapu srbiji ,pa zasto to radi ? Zato sto su ga sve ljubavi u zivotu napustile pa mu ostaje samo ,,,,