PREDSEDNICA privremenih institucija u Prištini Vljosa Osmani dala je saglasnost povodom zahteva SAD za pružanje utočišta Avganistancima koji beže iz zemlje nakon ofanzive talibana.

Kole

16.08.2021. 22:19

Mi da se polako spremamo za sukob! Činjenica je da smo mi verovatno sledeće žarište,pokušaće da se vade na Balkanu ameri. Sa tim u vezi tražiti sve od Kine i Rusije što mogu da pošalju od tehnike. Ali i podršku mornarice i vazduhoplovstva! Srbija je ugrožena više nego što mi mislimo,opasno se zlo opet sprema. Nije paranoja to je egzaktno!

neko iz mase

16.08.2021. 22:20

АнглоАмериканци чине све да ојачају "Зелену Трансферзалу" од Биаћа до Станбола

rst

16.08.2021. 23:34

salju nam 10k terorista koji ce konvertovati siptare u talibane... samo je razlika sto ce sada amerikanci da stite talibane... ali sva carstva imaju rok upotrebe a carstvo SAD polako odlazi na stramputice istorije kao i SSSR nakon povlacenja iz Afganistana

Ljube

17.08.2021. 01:02

A vi sebSrbi radujte proterivanju Amera iz Avganistana ,kao nekoj pobedi Talibana ,i hrabrosti toboze Avganistanaca da oteraju Amerikance ,nase dusmane ,!!! Tacno i jedni i drugi su nam dusmani do grla ,a eto vam sada problema ,pa ga ljuljajmo u buducnosti !!!

Laki

17.08.2021. 05:29

Територија АП КиМ под привременом је административном управом УНМИК-а и америчка „амбасада“ у Приштини, тј. вашингтонска администрација, немају никакво законско право да ураде то што су се намерили. Потребна је моментална дипломатска акција државног руководства Републике Србије пред Саветом безбедности Уједињених Нација као и над УНМИК-ом, проглашење окупације дела територије Републике Србије и транспарентно стављање оружане силе Републике Србије у стање борбене приправности, те излазак на административне линије, односно хитно реинсталирање државног присуства на северу АП КИМ, чиме би се јасно ставило до знања наше апсолутно неприхватање окупационог поступања над делом територије Србије, јер намеравани амерички чин, без наше сагласности, а у легалном и легитимном присуству УНМИК-а, чин је окупације, како Србије тако и Уједињених Нација!

Dragan

17.08.2021. 19:29

SAMO DA SLOBODAN NIJE IZBORIO KUMANOVSKI SPORAZUM SAD BI TI AVGANISTANCI BILI GOSTI NE NA JEDNOM DELU OTETE SRBIJE VEC U CELOJ SRBIJI. DA SU AMERIKANCI POSLUSALI JEDNOG VELIKOG SRPSKOG POLITICARA I IZDAJICU "BOMBARDUJTE JOS NEDELJU DANA PASCE SRBIJA NA KOLENA" I BILA BI KAO AVGANISTAN.

Ivan

17.08.2021. 20:58

Pa šta kaže naša vlada i Vučić na to? Grčka je jasno i glasno rekla da neće izbeglice iz Avganistana na svojoj teritoriji a šta kažemo mi? Jer mi imamo neki stav uopšte?