DA vrednosti u koje se Brisel i Vašington "kunu", poput etničke i verske tolerancije i suživota različitih naroda, u slučaju Srbije važe polovično, još jednom se pokazalo na primeru nedavne fudbalske utakmice u Novom Pazaru.

Srbin iz Nemačke

12.08.2021. 09:10

Kada će taj Graovac, kao i svi iz srpske vlade, da shvate da moraju da najzad odbace Titovu ideologiju o DVA naroda u Srbiji - o srpskom i bošnjačkom? Istorijski postoji samo JEDAN narod koji se silom prilika posle pravoslavlja priklonio muslimanskoj veri. Kao što su u Nemačkoj svi državljani te zemlje Nemci -iako pripadaju katoličkoj, protestanskoj, muslimanskoj ili jevrejskoj veri!

Gog

12.08.2021. 09:47

Pazite, zasto se mi tu cudimo? Oni, Zapad su uglavnom bili protiv Srbije u zadnjih 40 godina. Nesto su nam kao nudili posle prvog svjedskog rata , Vilson nas je kotirao visoko, Ruzvelt je bijo poslednji americki predsjednik sto nije bijo protiv nas. Dakle sad kad Njemacka diktira EU, sta drugo ocekivati. Medjutim, mi mora da gledamo sebe i svoje interese, trazimo prijatelje i pripremamo se za najgore, nedaj Boze. Drzimo se one titine, radimo kao da ce mir biti 100 godina , ali pripremimoso kao ...........!

Jastreb

12.08.2021. 09:57

Ko kaže da ćute? Ne oni nemaju prava na govor jer su oni saučesnici, Kušner je bio njihova osoba koja je izvadjene organe distribuirao po celom svetu za debele pare NATO avionima.

Deja

12.08.2021. 10:39

Ja nzm sta glume Pazarci.ovo samo u Srbiji ima. Ma sve koje dignu glas protiv Srbskog naroda a zive u Srbiji odmah kaznjavati i proterivati iz zemlje! Pa na nasta ovo lici. Sta je sledece da u sred Beograda vicu zita kuca. Sta je Novi Pazar, Srpski grad ili bosanski! Picka im materina! Ovo je toliko alarmantno da je to strasno samo sto Srbi opet cute ko kukavice najvece!

buki

12.08.2021. 11:41

''Potrebno je odati počast žrtvama prošlih sukoba'' kažu licemeri iz Brisela. Ne mora oni da odaju počast srpskim žrtvama, samo neka kazne BAR JEDNOG monstruma koji ih je ubijao, vadio organe i presađivao ih Zapadnjacima. Gde li sad kuca srce mog sina Milivoja, pita se majka Borka, da li u Berlinu, Briselu, Stokholmu ili Njujorku? Da su im Haradinajevi i Orićevi koljači pružili šansu koju je Ratko Mladić pružio muslimanima, Milivoje i Borka bi sad bili srećna porodica. To Brisel zna bolje od nas, ali njima mrtvih Srba nikada nije dovoljno, pa su rešili ove koje nisu uspeli da poubijaju u poslednjih preko 100 godina, proglase za genocidne. Prvi Svetski, Drugi Svetski, Brozovijada, sankcije, etničko čišćenje, bombardovanje, a od ovo malo što je preostalo, napraviti Zapadne janičare, koji će na sva usta urlati kako im majka i otac jesu genocidni.

Fric

12.08.2021. 15:09

Ziva istina. Juce sam gledao nemacki dnevnik gde su samo prikazali snimak srpskih navijaca i osudili velicanje Ratka Mladica. Ali ovo me uopste ne cudi jer je ovde takvo izvestavanje vec godinama uobicajeno.

Miso

12.08.2021. 18:29

Zapadu, You Tubeu ili Googleu ne smeta sto se slavi klanje Srba za Bozic 1993 u Kravicama (pogledaj te pesmu "Ko za Bozic u Kravice dodje" . Fasisti nas uce kako su oni nas kolju humano, "Milosrdni andjeo", Kako je pokolj u Kravicama herojska borba oslobodioca nad mrskim okupatorima, kako je Tesla Hrvat itd. Mladic je zlocinac, A Naser Oric koljac je heroj. Ma pop....e ga Ameri. Nijke ovo 1995 ili 1999.