VUČIĆ O ZAHTEVU ĐILASA: Da oduzmem penzionerima 170 evra, a da ostane njemu 619 miliona evra? Taj film neće da gledaju!

Novosti online

03. 08. 2021. u 12:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić prokomenatrisao je danas zahtev Dragana Đilasa i opozicije da se povuče odluka da se dodeli penzionerima 20.000 dinara

ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ЂИЛАСА: Да одузмем пензионерима 170 евра, а да остане њему 619 милиона евра? Тај филм неће да гледају!

Foto: Printskrin TV Pink

- Da oduzmem penzionerima 170 evra a da ostane njemu 619 miliona evra? Izvinite, taj film neće da gledaju! Ja se pred mafijašima i lopovima ne povlačim -kategoričan je Vučić.

- Ako imate 300 miliona zašto ne dajtete sad - pa dajemo, povećali smo penzije, kad nije bilo izbora, a onda nas pitaju zašto sad. Pa radili smo ranije i radićemo kasnije. Ponosan sam na to što pomažemo penzionerima, to je naš posao. I nadam se da ćemo moći i dalje. Verujem da ćemo to raditi i u septembru i oktobru sledeće godine, jer očekujem izvanrednu 2022. godinu. To i jesu narodne pare, zemlja nam se gradi. Sada imamo 80 hiljada, a nekada smo imali 12 hiljada gradilišta za vreme tajkuna koji pod šapom drže političke stranke. Siguran sam da oni na poligraf ne smeju da idu - rekao je predsednik.

- Vi ćete da nastavite s novim izmišljotinama, kao i političko krilo koje rukovodi vašim medijima. Đilas i Šolak će da nastave sa novim lažima već sutra - kaže Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!