VUČIĆ O "RUŠENJU DEMOKRATIJE" SA PREMIJER LIGOM: "Svaki dan sedim sa čelnicima Aston Vile, Liverpula, Totenhema, Arsenala..."

Novosti online

21. 07. 2021. u 11:43

PREDSEDNIK Srbije je komentarisao pisanje određenih medija da je Premijer liga postala saveznik Vučića i Telekoma u rušenju demokratije u Srbiji, samo zato što je Telekom otkupio prava prenosa utakmica koja je do sada imao SBB.

ВУЧИЋ О РУШЕЊУ ДЕМОКРАТИЈЕ СА ПРЕМИЈЕР ЛИГОМ: Сваки дан седим са челницима Астон Виле, Ливерпула, Тотенхема, Арсенала...

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vučić je ironično prokomentarisao da svaki dan sedi sa čelnicima klubova Premijer lige.

- Svaki dan sedim sa čelnicima Aston Vile, Liverpula, Totenhema, Arsenala i ostalih klubova iz Premijer lige i smišljamo kako da srušimo Đilasa i Šolaka. Oni su bastioni demokratije poznati u svetu, a naročito po poštenju. Oni su čuvari slobode, a mi zli političari i zli fudbaleri iz Premijer lige smo rešili da ih ugasimo - ironičan je bio Vučić i dodao da narod Srbije ima prilike da vidi čime se mediji koji tako piše zapravo bave.

Predsednik kaže da je čitav jedan deo političke scene u Srbiji "lopov varijanta".

- Ako im nešto prođe, prođe, ako ne, onda ništa. Ako neka firma koja ima državni kapital ne prepusti posao njihovim privatnim firmama kao što su navikli dok su kontrolisali funkcionere, odmaha kreće prljava kampanja - kaže Vučić.

On navodi da su Šolak i Đilas ponudili više novca kako bi otkupili prava na Premijer ligu i potom u šali dodao da je onda napravio tajnu večeru sa fudbalerima iz Premijer lige.

- Ponudili su više para u prvom krugu, ali u drugom nisu, propao im biznis i sad im Vučić kriv - zaključuje predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)