VULIN SA AMBASADOROM DRŽAVE KATAR: Saradnja dve zemlje na prvom mestu

Novosti online

15. 07. 2021. u 10:07

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa odlazećim ambasadorom Države Katar Šeikom Mubarakom bin Fahadom Al-Tanijem sa kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje.

ВУЛИН СА АМБАСАДОРОМ ДРЖАВЕ КАТАР: Сарадња две земље на првом месту

Foto: MUP

Ambasador Al-Tani se zahvalio ministru Vulinu na ličnom doprinosu u unapređenju saradnje dveju zemalja i poručio da će njegov naslednik nastaviti da neguje prijateljske odnose Republike Srbije i Države Katar.

Ministar Vulin se takođe zahvalio ambasadoru Al-Taniju za sve što je tokom svog mandata uradio za Republiku Srbiju, pogotovo za medicinsku opremu koju je Država Katar donirala našoj zemlji na početku epidemije Kovid 19.

Vulin je na sastanku istakao značaj ukidanja vize za katarske državljane, kao i uspostavljanje viznih olakšica za naše državljane koji putuju u Državu Katar.

Takođe, ministar Vulin se osvrnuo i na dva pisma o namerama između dva ministarstva unutrašnjih poslova i policijskih akademija, koja su dala okvir za unapređenje policijske saradnje dveju zemalja, uz konstataciju da je potrebno dodatno unaprediti razmenu informacija, iskustava i dobre prakse.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest