VUČIĆ PORUČIO CRNOGORCIMA: Nemojte da vam govorimo kako ste nam "najveća braća na svetu", a donosite rezolucije protiv našeg naroda

Novosti online

24. 06. 2021. u 12:23

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas tokom obraćanja građanima Srbije i o odnosima sa Crnom Gorom.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ЦРНОГОРЦИМА: Немојте да вам говоримо како сте нам највећа браћа на свету, а доносите резолуције против нашег народа

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- U Crnoj Gori sam kriv za sve, kad god se pojavi bilo koja morska neman, ja sam ih pustio. Kriv sam i za to što nemaju nijednu fabriku na Severu. Razumem da sam za sve kriv i to je u redu ako ćemo im tako biti lakše. Ja pozivam rukovodstvo Crne Gore na saradnju, ali nemojte da nas terate da se izvinjavamo što ste donosili rezolucije protiv našeg naroda i nemojte da vam govorimo kako ste nam "najveća braća na svetu", a ne postoji nijedna stvar koju niste uradili protiv našeg naroda.

- Zar te vakcine niste mogli da date narodu Kosova, Albancima, što morate da dajete tzv. kosovskoj vojsci koja je formirana suprotno rezoluciji saveta bezbednosti 1244. tek da biste ponizili Srbiju.

Hoćete da sarađujete hoćete, a uslov za to je da pokažete potštovanje prema Srbiji i ništa više - naglasio je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024