ORUŽANE snage na Kosovu i Metohiji, iza kojih stoji vlada u Prištini, bez obzira na planove tamošnjih vlasti da drastično povećaju njihovo finansiranje, za Srbiju nisu opasnost.

Ma

23.06.2021. 22:16

Padali su oni i u Somaliji. A tek ce da padaju po kosovu i metohiji. I da podsetim padali su i apaci i jos mnogo opasniji sistemi i orudje. Neka se oni naoruzavaju apsolutno na nece biti problem. Imacemo jos vecu motivaciju da brukamo americku tehniku za zadovoljstvom.

Vlad

23.06.2021. 22:21

Ameri su gotovo istrebili starosedeoce na konitinentu na kojem zive i to je (delo njihove teroje, daj mi povod i ja cu te uciniti neprijateljem i dati sebi za pravo da te unistim) cinjenica na kojoj se temelji njihova demokratija. Black Hawk im salju da bi izazvali konflikt. Treba biti vrlo mudar sa njima, ja mislim da mi danas imamo vrlo inteligentnog predsednika,vladu,parlament i SNS kao najjacu stranku.

sedi1

23.06.2021. 22:52

.... vidi,... crni sokolovi za crne orlove,... Da im stvarno misle dobro prvo bi im oživeli ekonomiju,... ovako će 'sokolovi' štititi KRIMINAL...