VULIN PORUČIO IZETBEGOVIĆU: "Mržnja je jača od razuma!"

Novosti onlajn

20. 06. 2021. u 21:28

ALEKSANDAR Vučić nije ništa rekao ni o Izetbegoviću ni o Bečiću ni o Krivokapiću, ali je zato Izetbegović puno rekao o sebi.

ВУЛИН ПОРУЧИО ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Мржња је јача од разума!

Foto: MUP

- Vođen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Izetbegović se javio da kaže ono što ga niko i ne pita i da komentariše izjave predsednika Vučića u kojima nema ni njega ni njegove stranke. Terapijska zajednica onih koji ne mogu da sakriju mržnju prema Vučiću nije malobrojna, a Izetbegović je jedan od istaknutijih članova - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nove napade Izetbegovića na predsednika Srbije.

- Kada je već progovorio o Aleksandru Vučiću, mogao je Izetbegović da kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto kao njegov domaćin nije bio uz gosta kada je rulja nasrnula na predsednika Vučića. Mogao je Izetbegović, kada već pominje pomirenje, da objasni zašto se nikada nije poklonio senima poklanih Srba sahranjenih u Bratuncu i zašto žrtve Nasera Orića ne mogu da dobiju ni uspomenu ni pravdu. Mogao je Izetbegović da kaže bilo šta drugo, ali mržnja je jača od razuma - rekao je ministar i predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost