VULETIĆ PORUČIO: Autošovinisti Čanku koji hrče po rijalitijima izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla

Novosti online

19. 06. 2021. u 13:48

GENERALNI sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić reagovao je na izjavu lidera LSV Nenada Čanka da je "Aleksandar Vulin lažni patriota" i da "poslanici srpskog parlamenta treba da izglasaju istu deklaraciju o Srebrenici kao i poslanici Crne Gore".

ВУЛЕТИЋ ПОРУЧИО: Аутошовинисти Чанку који хрче по ријалитијима изузетно жао што лаж да су Срби починили геноцид у Сребреници није прошла

Foto: Printscreen

- Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan ili drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, užasno smeta patriota kakav je Aleksandar Vulin. 

Vulin ima hrabrosti da javno kaže da oni koji tvrde da je Srbija genocidna, nisu dobrodošli u našu zemlju, dok je Nenadu Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla. 

Ne znam da li mu više smeta to što je Srbija jaka, stabilna i suverena,  što postoje patriote poput Vulina ili to što su svi Srbi jedinstven politički narod. 

Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV, pamtićemo i ovu njegovu bruku i sramotu da smatra da su Srbi genocidni narod. 

Čanak je kao čovek jedna nula, i baš zato je i na izborima dobio nulu od građana Srbije - istakao je Vuletić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba