"DEMOKRATE SRBIJE": Lutovac sveo DS na statističku grešku

D. M.

08. 06. 2021. u 18:15

DEMOKRATE koje su ,nakon što je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odlučilo da Zoran Lutovac ostaje za kormilom DS, osnovale udruženje "Demokrate Srbije" oštro su danas reagovale na to što je on sve neistomišljenike proglasio "Vučićevcima".

ДЕМОКРАТЕ СРБИЈЕ: Лутовац свео ДС на статистичку грешку

Foto: Arhiva VN

Oglasio se predsednik "Demokrata Srbije" Vojislav Janković, koji je poručio da Lutovac, pravdajući svoju samovolju i stav "kome se ne sviđa, nek ide" Zoran Lutovac svaki medijski nastup koristi da sve one koji ne podržavaju njegov način vođenja DS etiketira za one koji rade za vlast.

- "Demokrate Srbije neće reagovati na ovakve navode čoveka čiji se politički kapacitet završava na klevetama. Ostavljamo Lutovca da i dalje pronalazi neprijatelje, da govori opšta mesta bez političkog sadržaja i da traži sebi političko uhlebljenje.Izražavamo žaljenje što je svojim načinom rada sveo najstariju političku stranku na nivo statističke greške. Članovi DS to svakako nisu zaslužili.

Janković je naveo i da "Demokrate Srbije" nastavljaju rad na afirmaciji vrednosti na kojima je nastala DS i na objedinjavanju delova društva koji Srbiju vide kao državu snažnih institucija, uređenu po evropskom modelu, koja gradi dobre odnose sa susedima, brine o ljudskim pravima i medijskim slobodama, čuva životnu sredinu, a naročito kao državu sposobnu da se obračuna sa kriminalom i korupcijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!