NEKADAŠNjI predsednik Srbije Boris Tadić pobedonosno je 26. maja 2011. godine medijima saopštio da je teško bolesni general Ratko Mladić uhapšen i da će biti isporučen Haškom tribunalu.

petar

08.06.2021. 07:41

Kad taj covek koji je izdao Srbiju i poklonio kosovo amerikancima i siptarima sanja o tome da se kandiduje za predsednika.... naucno fantasticni film

Ana

08.06.2021. 07:43

Да..да..и онда сам се нагутала сузавца на мирном скупу увече....и зато сте и пали.

Miso

08.06.2021. 07:43

Sta su bre oni pricali: Sada su sva vrata EU otvorena......Cin pomirenja na Balkanu....E sada vidimo kako smo u EU i kako smo se pomirili sa Muslimanima i Hrvatima,...

Mama

08.06.2021. 07:53

S kojim pravom se uopste pojavljuje u javnosti.??!! A nije jedina bruka ovog napacenog naroda.Dokle cemo trpeti izivljavanje nesposobnih i snishodljivih politicara???

Miki Zg

08.06.2021. 07:53

Danas bi trebalo uhapsiti dotičnog gospodina ,bivšeg predsj. za sve podaničke ,izdajničke poteze koje je učinio da se dodvori zločinačkom Zapadu koji se tako ponašao prema srpskom narodu na prostoru eks YU ! Izvinjavam se ,mnogo se izvinjavam ,bio je moto toga lika po Rep.-državama koji su etnički očistili srpski narod s svoje Avnojske teritorije ( Hr.,Bosna ,KiM. ,)

Ranko

08.06.2021. 08:41

Tadić je najgori čovek koji je mogao doći na čelo Srbije.Nema tih reči kojima se ova beda od čoveka može opisati.Jadni li su mladi ljudi koje ovaj čovek uči.

Sky

08.06.2021. 08:55

To je najsramniji čin u istoriji Srbije. Tadić (i svi koji su učestvovali) bi trebali da odgovaraju za to delo i da na poligrafu odgovore koliko su novca dobili za to sramno hapšenje i predavanje Mladića kao i Miloševića.

Vuk07

08.06.2021. 09:01

Zeleo su u Evropu. Kako si izjavio posle hapsenja Mldica a bogami zeleo si i pare za hapsenje Milosevica. Sve mi se cini da si dobio najveci deo tog kolaca. A sad bi ponovo za presednika. Nazalost nema vise koga da isporucis u HAG jedino Vucica.Je vam pokazao kako se vodi drzava.

Ljubomir

08.06.2021. 09:27

Какв издајник овај Броис Тадић, није свестан да је издајник најниже биће у очима бога а и народа. Нека му господ суди а народ нек не понови исту грешку па издајника доведе на власт.

Tarzan

08.06.2021. 09:31

Borise Tadicu, kako te nije sramota sto si ziv posle svega sto si uradio Srbiji i Srbima! Da imas i malo obraza i casti zavukao bi se u misiju rupu i ni rec ne bi vise progovorio dok te Bog drzi na ovome svetu.

buki

08.06.2021. 09:40

Posle 10 godina, ne želimo da se pridružimo Hitlerovim naslednicima, ma koliko ta vrata EU bila ''otvorena''. Ako možemo da im uzmemo još koji evro na konto milionskih srpskih žrtava i nekoliko puta u prethodnih 100 godina razrušene nam prelepe zemlje Srbije, a onda DALEKO IM LEPA KUĆA. Naš časni general Ratko Mladić je još jedna nevina žrtva nacista, ali su zahvaljujući njemu preživeli mnogi Srbi u BiH, koji sada imaju svoju Republiku Srpsku. Hvala mu za sve što je učinio, kako Srbi ne bi 90-ih doživeli novi Jasenovac. Pozdrav za generala, ako mu dušmani dozvoljavaju da čita Novosti.

Marko

08.06.2021. 11:02

Nije ga sramota da se uopšte javlja i nudi za predsednika na predstojećim Izborima.Postoji li u Srbiji pametnih,odanih,pravno potkovanih ljudi,stranaka,oficira,navijača,da se dignemo i uputimo Zahtev da Država pokrene postupak protiv svih izdajica,koji nam rastočiše državu,predadoše je u ruke zlotvorima,izručiše predsednika i mnoge generale i časne oficire koji se suprostaviše neprijateljima i domaćim izdajicama. Krajnje je vreme da izdajnici odgovaraju,a ne da i danas učestvuju u politici i idalje misle kao stranci,da Srbiju treba staviti pod proktektorat i njome upravljati,uživaju bolje od svih građana ukradenim parama od prodaje fabrika,zemljišta,vojne opreme i još podrivaju sistem iznutra. Javite se pravnici,advokati,generali,političari,građani,svi vi koji želite da ovakvi izdajnici osete ruku zakona i pravde,a da građani osete napredak u Srbiji,kroz izgradnju puteva,železnice,fabrika,bolnica,škola,da se mladi školuju i da ostaju u našoj Srbiji. Ne dozvolimo ovakvim da mirno žive i još budu nagrađeni za svoja nedela učinjena Srbiji i svim njenim građanima.

prellee

08.06.2021. 14:30

Veliki izdajnik Srpskog naroda koji je imao svoju priliku da popravi ugled Srbije i da spozna koliko ga Zapad cijeni. Iskorišten kao prostitutka i onda propao kao političar, kao stručnjak, ukratko kao čovjek sa lošim integritetom...Samo se izvinjavao a ništa poduzeo nije kad su Albanci jednostrano proglasili nezavisnost KiM. Čovjek koji NIŠTA NAPRAVIO NIJE DOBRO ZA SRBIJU, osim što je sebe počastio tako uzvišenom funkcijom, predsjednika Srbije. Njegova impotencija ostače upamćena samo kao izvinjavanje, svima i svakome. On Srbiju nikad nije smio VODITI, NIKADA.

SRĐAN

08.06.2021. 14:57

Nakon što su Tadić i njegove DOS-manlije istovarili/prodali Hagu, koga god su stigli, već 2012. godine su aminovali granične prelaze Brnjak i Jarinje i tako de facto priznali Kosovo. To im istorija neće oprostiti...