“Zolja” u plakaru: Priveden Cetinjanin zbog ilegalnog arsenala (FOTO)

NovostiOnline/ M. S.

14. 02. 2020. u 22:39

“Зоља” у плакару: Приведен Цетињанин због илегалног арсенала (ФОТО)

Foto: Uprava policije

Po naredbi Osnovnog suda na Cetinju izvršen je pretres kuće N.K. u Lovćenskoj ulici i tom prilikom je pronađena određena količina oružja

VIŠEMESEČNE aktivnosti cetinjske policije usmerene prema više osoba danas su dovele do pronalaženja veće količine oružja i municije. Sva prikupljena saznanja i informacije ukazuju da je policija današnjim aktivnostim sprečila izvršenje teških krivičnih dela, saopštila je Uprava policija Crne Gore kasno u petak veče, naglašavajući da je postupajući po nalogu nadležnog sudije za istragu, izvršila pretrese na četiri lokacije koje koriste N.K. (34), J.K. (32) i D.Đ. (28), svi iz Cetnja.

-Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi N.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli ručni raketni bacač tzv. zolju, automatsku pušku, revolver i 61 komad municije kalibra 7,62mm. Pretresom lokacije koju koristi J.K. policija je pronašla i oduzela pištolj „ekol”kalibra 9 mm i 87 komada municije istog kalibra. Od njega je privremeno oduzet i „mercedes” radi kriminalističkih provera, saopštila je policija.

Viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se N.K. uhapsi zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i on će ovom tužiocu biti priveden uz krivičnu prijavu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije