Milan Knežević tvrdi: Katnić dobio dokument koji obara presudu u slučaju Državni udar, ali krije dokument?

V. N.

sreda, 05. 02. 2020. u 21:35

Милан Кнежевић тврди: Катнић добио документ који обара пресуду у случају Државни удар, али крије документ?

Milivoje Katnić

Suprotstavljena viđenja o navodnim novim dokazima u slučaju

DEMOKRATSKI front objavio je da ima saznanja da je specijalni glavni tužilac Milivoje Katnić dobio dokument koji obara presudu Višeg suda u Podgorici za pokušaj "državnog udara".

Milan Knežević, jedan od lidera ovog političkog saveza, saopštio je da DF ima nezvanične informacije šta se krije u dokumentu. On je pozvao Katnića da saopšti istinu.

- Katnić je pre nekoliko sedmica dobio taj dokument, koji ne samo da obara presudu za "državni udar" nego u potpunosti oslobađa Mihaila Čađenovića, Andriju Mandića i sve srpske državljane, uključujući i mene. Zbog čega Katnić nije uputio taj dokument ka Višem sudu i strankama u postupku - zapitao se Knežević.

DF, kako je rekao, nema poverenja u Katnićev rad i zato zahteva od Ivice Stankovića, vršioca dužnosti VDT da sazove sednicu Tužilačkog saveta i obznani o kakvom dokumentu Republike Srbije je reč.

Pročitajte još - Tužilaštvo Srbije pokreće istragu protiv Milivoja Katnića

- Nije tačno da je Tužilaštvo Srbije dostavilo bilo koji novi dokaz, koji se odnosi na predmet "terorizam u pokušaju" - ističe se u reagovanju Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore na Kneževićeve tvrdnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

iz glave

06.02.2020. 10:32

prvo i dovoljno, nemaju dokaza da je postajo državni udar ( osim udara državnika na državu) tako da ne mogu ni da imaju dokaze o uhapšenima da su učestvovali u državnom udaru

dragan

06.02.2020. 11:34

Milo I kompanija moze svasts da izmisle Siptarska skola I uvek drugi kriv