Deca ga gađala jajima, na dočeku ga ugrozila srpska zastava i spasavala ga američka policija: Detalji ekskluzivnog provoda Mila Đukanovića u Majamiju (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

14. 01. 2020. u 17:45

Деца га гађала јајима, на дочеку га угрозила српска застава и спасавала га америчка полиција: Детаљи ексклузивног провода Мила Ђукановића у Мајамију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Printscreen/ Facebook @ Boris Malagurski

Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod

Dok je većina građana Crne Gore na ulicama zbog otimanja hramova Srpske pravoslavne crkve, predsednik te zemlje Milo Đukanović se dobro provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pre nekoliko dana se u javnosti pojavila fotografija crnogorskog predsednika i njegove supruge u luksuznom hotelu "Faena" u Majamiju, gde prenoćište košta 2.000 dolara. Po svemu sudeći, Đukanoviću se sviđa u Majamiju pa je tamo proslavio Novu godinu.

Ipak, prema informacijama koje je na društvenim mrežama podelio reditelj Boris Malagurski, Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod.

PROČITAJTE JOŠ: Portal In4s objavio snimke: Dok policija prebija vladike i vernike SPC, Milo uživa u Majamiju (VIDEO)

- Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao da “mu je život ugrožen i u 00:45 je izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbeđenja.” Izvor mi takođe prenosi da je Milo i dalje u Majamiju i da su ga pre neki dan neki klinci gađali jajima sa broda. I pticama na grani je jasno da je njegovo vreme prošlo, bravo za srpski inat, bravo svima koji izlaze na proteste širom Balkana za borbu, a Milo će morati da se vrati u Crnu Goru da odgovara za sva zlodela koja je počinio - napisao je Malagurski.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

deda

18.01.2020. 21:36

@pera - Zahvaljujuci Milu prodanoj dusi koji je vodio racuna samo o sebi a ne o narodu.

deda

18.01.2020. 21:33

@Nikola U. - A ko ce da odgovara za lopovluke i podkradanja,drzave i naroda. Narod treba da mu sudi.

sjedi jedan

16.01.2020. 08:49

@Boža Zemunac - Mogli su biti upucani bez sankcija .To je Amerika , uđeš u tuđe nepozvan dobiješ metak .

Švrća

14.01.2020. 23:17

Nece se sakriti ni u Sibiru ce ga Srbi naci i nece ga ostaviti na miru dok je ziv, ubacen je u ,,masinu,,