„Nenad Vujošević će postati insajder“: Duško Knežević misli da je optuženom sekretaru VDT ugrožen život

V. K.

29. 10. 2019. u 11:08

„Ненад Вујошевић ће постати инсајдер“: Душко Кнежевић мисли да је оптуженом секретару ВДТ угрожен живот

Duško Knežević Foto: Promo

Odbegli biznismen smatra da je Vujoševiću ugrožen život u zatvoru, kao i da su neki zatvorenici pokušali da ga nagovore „za neke dogovore“

DUŠKO Knežević, odbegli biznismen i vlasnik Atlas grupe, poručio je da postoji šansa da optuženi sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva, Nenad Vujošević, postane insajder koji bi dao „važne informacije o korupciji u tužilaštvu“.


Pročitajte još: Duško Knežević uz Zvezdu u Londonu! Gledao utakmicu sa legendama crveno-belih(FOTO)- Mislim da postoji šansa da Vujošević postane insajder, s obzirom na ono što su mu obećali kad su ga dovlačili iz Srbije, nisu ništa ispunili i njegovi se advokati, znam iz pouzdanih izvora, osećaju prevarenim, kazao je Knežević na Jutjubu, odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca.

Knežević smatra da je Vujoševiću ugrožen život u zatvoru, kao i da su neki zatvorenici pokušali da ga nagovore „za neke dogovore“.


Pročitajte još: Duško Knežević izneo nove optužbe: Vujošević je i predsedniku Višeg suda nosio novac za korupciju


- To sigurno radi Katnić, to sigurno radi Čađenović preko svojih zatvorskih agenata kojima obećavaju da će skratiti kaznu, a za prljave stvare koje obavljaju unutar zatvora sa određenim zatvorenicima radi što lakšeg sudskog procesa, kako bi mogli preko lažnih svedoka da završe suđenje, dodao je Knežević.

Na pitanje o poslovnim aranžmanima sa Goranom Sitom Rakočevićem, Kneževiž je rekao da su se njih dvojica dogovorili da on koristi Sitovu kuću.

-Bio je deo sistema Atlas grupe, bio predsednik grupe, zadužen za odnose sa Vladom i za međunarodne kontakte. Sa njime sam imao određene poslovne aranžmane u zemlji i inostranstvu


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije