PODGORICA - Mnogo ružnih reči čulo se najnovijem audio snimku koji je na Instagramu pustio Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, dok je vodio razgovor sa Draganom Bokanom, direktorom Košarkaškog kluba "Budućnost" i vlasnikom kompanije Voli u trajanju od 17 minuta. U konverzaciji nekadašnjih prijatelja Bokan kaže da nema nikakvog udela u napadima na Kneževića i da mu uopšte nije jasno zbog čega je on meta napada.

Bokan, dalje, tvrdi da nema nameru da učestvuje u kupovini imovine Duška Kneževića.

- Napadaš mene i porodicu bez ikakvog razloga. Do danas sam ti opraštao, ali od danas neću, poručio je Bokan.PROČITAJTE JOŠ - KNEŽEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Svega ti je malo, stida nemaš, sve ste uzeli!


- Ja znam da si tajkunski biznsimen i da radiš za Mila Đukanovića. Ti i Brano Martinović, (vlasnik Glosarija) me ogovaret svuda. Kupovao si kola Stankoviću i Katniću. Bokane, DEA te stavila na spisak zbog šverca kokaina. Zajedno sa Milom i ekipom radišu mi o glaci, nadovezao se Knežević.

Usledila je Bokanova reakcija.

-Nikada nisam radio sa drogom, a moja kompanija je primer kako se radi u Crnoj Gori. Ja sam 24 godine časno i pošteno u biznisu, rekao je Bokan.

-Bokane, ti si sastavni deo kriminalne hobotnice. Poruči Vanji Mugoši i Branu Martinoviću da ih čeka surova osveta, jer su digli ruku na mene. Zajedno sa Milomi ekipom radiš mi o glavi. Poruči Milu Đukanoviću da neću stati u napadima na njega, odogoviro je Knežević.

-Nemam relacije sa Milom Đukanovićem. Znač da nemam slobodu da pričam sa njim o drugim stvarima osim o košarci. Nikad mu u kuću nisam bio, nastavio je Bokan.

-Ti se maksimalno trudiš da zaštitiš Đukanovića. Pokolji taj narod na utakmici po nacionalnoj osnovi da bi dokazao lojalnost Đukanoviću, poručio mu je Knežević.

Finiš razgovora obeležile su psovke i druge uvrede, sve dok se veza nije prekinula.