KNEŽEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Svega ti je malo, stida nemaš, sve ste uzeli!

I.D.S.

četvrtak, 18. 04. 2019. u 21:48

КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО ЂУКАНОВИЋУ: Свега ти је мало, стида немаш, све сте узели!

Foto: In4s.net

Više stotina građana okupilo se ispred zgrade Specijalnog državnog tužilaštva na protestu koji je organizovao pokret “Do slobode” izakojeg stoji prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević
Više stotina građana okupilo se ispred zgrade Specijalnog državnog tužilaštva na protestu koji je organizovao pokret “Do slobode” izakojeg stoji prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević.


On se okupljenima obratio putem video bima poručivši da je uvek želeo da Crna Gora bude bogata država, ali da “prva familija to nikada nije dozvoljavala”, te izneo optužbe protiv predsednika Mila Đukanovića državnog tužioca Ivice Stankovića i njegovog sina i Dragana Bokana.


"Mislili su da ću ćutati i moliti. Ja ne ćutim i ne molim, ja sam tu sa vama. Priznajem, grešan sam, davao sam đavolu nekad. Milo, ti si Kaligula koji svoga konja može proglasiti konzulom, proglašavaš svoje konje ministrima i konzulima, ali Crnogorci nisu magarci. Žrtvovao si Miga Stijepovića, a pare su otišle kod tebe. Svega ti je malo. I provizija i milijardi i crnih poslova, porta Montenegra, Luštica, Svetih Stefana, Miločera, Telekoma, Elektroprivreda i drugog. Ti stida nemaš. Sve ste uzeli. Ti, tvoj brat sa četiri banke, Elektroprivredom, sestrom koja ima monopol na svakog investitora da familija uzme prva, pa što ostane Crnoj Gori. Gde ti je ljudskost, bruko crnogorska da pred očima onih koji žive kao podstanari u tvojoj državi gradiš velelepnu vilu u sred Podgorice od 2000 kvadrata – obratio se Knežević predsedniku države Milu Đukanoviću.


On je tražio od Đukanovića i da se zakune u svog sina da mu nije nudio da vila, za koju tvrdi da nije njegova bude na Kneževićevo ime.

PROČITAJTE JOŠ: KNEŽEVIĆ POSLAO NOVU PORUKU ĐUKANOVIĆU: Dobio si pomoć iz Lihtenštajna za eliminisanje Miloševića; Nisi više predsednik, ali odbijaš to da prihvatiš


- Budi muško, kukavice ljudska i reci istinu, i za Sajam i za Meljine i tajne firme i račune koje imaš u inostranstvu i za Sen Trope priznaj da reketiraš ljude. Izgubio si se u svojim lažima, lažove. Nisam ti bio prijatelj, ali jesu moje pare da ljetuješ po Dubaiu, Abu Dabiju i Sen Tropeu – izjavio je Knežević.

Kako bi dokazao ko govori istinu, Knežević je Đukanovića pozvao na tv duel. Kao što je i najavio, pomenuo je i SDT-a Ivicu Stankovića, kazavši da je verovao da će raditi svoj posao, a da neće sarađvita si mafijom.


- Sa onom mafijom koja švercuje drogu preko Bokana i Volija. Dobijaš skupocena kola, a od Bemaksa si dobio stan u zgradi koja se završava pored crkve Svetog Đorđa. Tvoj sin Aleksa je veliki prijatelj i partner svih narko kartela po Balkanu – kazao je Knežević.

Građanima je obećao još jedan audio snimak, ovog puta sa predsednikom KK “Budućnost” i vlasnika kompanije “Voli”, koji ga je, kako tvrdi danas zvao da mu kaže da nije Đukanovićev prijatelj, te da se znaju samo preko košarke.

Građanima se obratio i nezavisni poslanika Neđeljko Rudović koji je, kako je kazao, prihvatio da govori na skupu, jer se samo zajedničkim snagama možestvoriti vlasr koja će služiti i odgovarati narodu.


- Nema toga majčinoga sina pred kojim se Crna Gora povukla i koji nam može zabraniti da govorimo – kazao je Rudović, te dodao da su u savez za slobodnu Crnu Goru dobrodošli svi, pa i oni koji su bili u DPS-u.

PROČITAJTE JOŠ: Duško Knežević: Čuvam municiju za presudne bitke


Boris Pejović, bivši član i aktivista Demosa i Demokratskog fronta, a koji trenutno radi u Americi kao vozač kamiona, u video poruci je kazao da mladi koji nisu imali člansku kartu DPS-a sada svoju sreću traže pod tuđim nebom. On je tom prilikom pozdravio i sve studente koji su, zbog nemogućnosti da zarađuju u svojoj zemlji, otišli da beru marihuanu u SAD.

- Za preživljavanje je socijalna pomoć, a u Crnoj Gori je socijalno ugroženo 80 odsto stanovništva – poručio je aktivista iz Pljevalja, Radan Raičević, ističući da dok se u u svetu sa prosečnom platom ponešto kupi, ide na zimovanje i letovanje, u Crnoj Goi se sa prosečnom zaradom teško može ipreživeti.

Osim nezavisnog poslanika Rudovića, protestu su prisustvovali i poslanici Demokratskog fronta Milan Knežević, Predrag Bulatović, Slaven Radunović, Koča Pavlović, Milun Zogović, Ljiljana Đurašković i Jovan Vučurović.

Ilustracija – sa protesta “Do slobode” u Podgorici; Foto: In4s.netPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Patak Dača

17.05.2019. 21:32

Skoro sam bio u C.G.i nisam mogao da verijem saznanju da veliki broj građana prima socijalnu pomoć 200-300 evra i od toga žive i ćute ko zmije a na njih se ništa ne vodi a kad ih pitaš od čega žive,kažu malo zemljoradnja, stočarstvo....to su Milovi glasači,što da rade kad mogu tako.Ovakvom politikom se samo zatupljuje narod a da svestan nije,samo neće to ići tako dugo.Milo će proći kao Čaušesku u Rumuniji.. jadan narod šta je dočekao i šta ispašta zbog jednog pravog diktatora..