Duško Knežević: Čuvam municiju za presudne bitke

V. K.

utorak, 26. 03. 2019. u 21:55

Душко Кнежевић: Чувам муницију за пресудне битке

Duško Knežević, Foto: Instagram

Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, ponovo se putem Instagrama oglasio iz Londona poručujući da je javnosti dao previše podataka, dokaza i informacija o umešanosti državnog vrha u kriminal
PODGORICA - Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, ponovo se putem Instagrama oglasio iz Londona poručujući da je javnosti dao previše podataka, dokaza i informacija o umešanosti državnog vrha u kriminal.

- Glavnu municiju čuvam za završne bitke. Gospodar laži mora da umire polako, na rate, kaže Knežević, koji je na informaciju da je sin crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, Blažo, ocu pokrio dug prokomentarisao rečima ''Sine moj, daj neku crkavicu tati''.

- „Koverta“, ničija kuća, kredit u Pirues banci, kastosi račun, A2A, Telekom... Zar nije dosta braćo Crnogorci? Shvatite, samo zajedno, svi zajedno, možemo da srušimo režim. Svakog radnog dana u podne treba blokirati grad, do ispunjenja zahteva. Što se eventualnog dila tiče, postoji samo jedan dil. Da gospodar laži ode, samo to može da bude dil - kazao je Knežević.


PROČITAJTE JOŠ - Duško Knežević: Moje ubistvo bi probudilo Crnu GoruPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dragoljub

26.03.2019. 22:22

Koja lopovska njuska ,pokrao Srbiju,pozvao KLINTONA iza sve srpske pare pljuvali Srbiju citavih nedelju dana.