Tompson zvezda svih dočeka

J. Kerbler

utorak, 17. 07. 2018. u 22:43

Томпсон звезда свих дочека

Foto Arhiva VN

Pevalo se sinoć ”Čavoglave” u Zadru, a Marko Perković Tompson dočekao je pesmom i selektora hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića u Varaždinu
Pevalo se sinoć ”Čavoglave” u Zadru, a Marko Perković Tompson dočekao je pesmom i selektora hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića u Varaždinu. Kada su novinari Dalića pitali zašto je došao Tompson izgubio je živce: ”Ma, nemojte vi takva pitanja postavljati. Došli smo se veseliti, a ne provocirati. Koje pevače? Kakve pevače?'Lijepa li si', to je Hrvatska., pevao je pevač koji peva našu himnu”.

Nakon Zagreba hrvatske fudbalere dočekali su i Splićani, Karlovčani, meštani Donjeg Miholjca, Imoćani.

Kako se našao u autobusu sa fudbalerima ispričao je i Tompson. ”Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i oputujem s njima. Ja sam ih pitao jesu li sigurni. Rekli su, daj, molim te, dođi”.

PROČITAJTE JOŠ: Švajcarska: Ivan Rakitić sa "fašisto-rokerom" Tompsonom

”Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnosti”, rekao je Tompson i kritikovao neke hrvatske političare koji su ga nazvali ”fašističkim smećem”. ”To više govori o njima”. Da su mu dali, pevao bi i Čavoglave, ali da nije trebalo strahovati od fašističkih pozdrava i povika. ”Ni na kraj pameti mi to nije bilo”.

Uzbudila se i hrvatska desnica koja tvrdi da premijer Andrej Plenković nije dopustio nastup Tompsona u Zagrebu. Jedan od radikalnih sveštenika Ike Mandurić napisao je na društvenim mrežama: ”Tompson sabotiran, doček traljavo organizovan. Sve dok se ne onesposobi najvećeg neprijatelja Hrvatske, premijera Plenkovića, sve dok izdajnik naroda ima vlast sve će ostati isto”.

Komentari (3)

Јован Дучић

18.07.2018. 05:27

“Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде”.

Mitar Miric

18.07.2018. 18:48

to su cuda koliko ste vi optereceni hrvatima i hrvatskomsvaaaaaki dan par clanaka u svim novinama