Britanski premijer po izlasku iz bolnice: Strah da neću videti rođenje sina dao mi je snagu

Tanjug

ponedeljak, 04. 05. 2020. u 07:31

Британски премијер по изласку из болнице: Страх да нећу видети рођење сина дао ми је снагу

Foto EPA

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da mu je strah da nikada neće videti sina koji je trebalo da se rodi, dao snagu da pobedi novi korona virus
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da mu je strah da nikada neće videti sina koji je trebalo da se rodi, dao snagu da pobedi novi korona virus.


Džonson je u intervjuu za britanski San rekao da mu je to dalo podstrek da protera sve negativne misli u najmračnijim trenucima intenzivne nege.


"Jednostavno sam odbio da mislim o tome", rekao je Džonson i naveo da se, dok je ležao povezan na monitore, fokusirao samo na pozitivne misli o verenici Keri Simonds, detetu koje treba da dođe na svet i ostatku porodice.


Upitan da li se uplašio da nikada neće videti sina, koji se u međuvremenu rodio, Džonson je rekao da jeste.


"Imamo mnogo još razloga za život, posla da odradimo i neću da krijem od vas, razmišljao sam o tome", rekao je britanski premijer.


Tri nedelje nakon što se izborio sa infekcijom, Džonson se vratio u bolnicu kako bi bio svedok na rođenju sina koji je dobio ime Vilfred Lori Nikolas, piše list i dodaje da je srednje ime Nikolas počast doktorima Nikolasu Prajsu i profesoru Nikolasu Hartu koji su mu spasili život na intenzivnoj nezi.