Jedna od epizoda u novom dokumentarnom serijalu 'The Lady Killers', bavi se i ubistvom Saime Kan, majke četvoro dece koja je krvoločno ubijena sredinom 2016. godine. Tada su joj bile 34 godine.

Nju je, pokazaće istraga, ubila vlastita sestra, Sabah Kan (tada 27-godišnjakinja), kojoj je dozlogrdilo da bude tek ljubavnica supruga svoje sestre. Naime, Sabah je od 2012. godine održavala intimne odnose s Hafizom Rehmanom, a ovaj ljubavni trougao održavao se ispod istog krova. Naime, cela porodica Kan, tri generacije, živele su pod istim krovom u Lutonu, u Velikoj Britaniji.

Pročitajte još: Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?

Iako je Sabah pokušala da glumi ožalošćenu sestru, istina je ubrzo isplivala na videlo, a svi detalji otkriveni su upravo u novom dokumentarnom serijalu.

Sabah, uglavnom, nije bila previše vešta u prikrivanju tragova. Policija je tako u njenoj istoriji pretraživanja na kompjuteru našla pojmove poput '16 načina kako nekog ubiti, a da te ne uhvate', 'ubica za 200 funti' i 'ubistvo zmijskim otrovom'. Na kraju se odlučila na - crnu magiju. Naime, na internetu je naišla na Pakistanca koji je pristao za oko 6.000 evra da na Saime Kan baci prokletstvo.

Sabah je, uskoro shvatila da je napravila lošu investiciju i da joj crna magija neće ubiti sestru. Čak je u jednom trenutku razmatrala i nenasilnu opciju razrešenja ljubavnog trougaoa. Kod lokalnog je Imama otišla da proveriti bi li mogla biti druga supruga supruga svoje sestre.

Imam joj je objasnio da Islam nema ništa protiv harema, ali on nikako ne dopušta da za istog muškarca budu udate dve sestre.

Nakon što je i to propalo, Sabah odlučuje uzeti stvari u svoje ruke. Kupila je nož i, kad je deo porodice bio na sahrani, svojoj je sestri poslala SMS da joj deca plaču i da ne može da ih smiri.

Čim je ušla u kuću, Sabah je nožem napala Saime i izbola je čak 68 puta. Na telu je nastavila da se iživljava i kad je njena sestra već bila mrtva. Prerezala joj je grlo i odrezala jednu ruku.

Saimina deca, koja su bila na spratu, čula su vriske.

- Mama, ubijaš li opet miševe, pitali su ni ne sluteći da čuju ubistvo vlastite majke.

Sabah je sama nazvala policiju pa policiji pokušala da proda priču o provali.

Suđenje je na kraju završeno 2017. godine, a Sabah je osuđena na doživotnu kaznu zatvora. Na suđenju je Hafiz Rehman priznao da je imao aferu sa Sabah, sestrom svoje supruge. Krivicu je pokušao da svali na Sabah koja ga je, rekao je, godinama prisiljavala na seks.

(24sata.hr)