Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?

Novosti Online/S. K.

21. 01. 2020. u 15:12

Кобни љубавни ЧЕТВОРОУГАО иза злочина код Батајнице: Ожењени жандарм Павле РАЗНЕО себе и љубавницу Марину, која је хтела да се врати дечку!?

Foto: V. Danilov

Devojka koju je žandarm razneo zajedno sa sobom bila u dugoj vezi koju je htela da obnovi
DEVOJKA Marina P. (28) koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac (31) bila je devet godina u vezi sa drugim muškarcem, od čega je neko vreme paralelno bila sa žandarmom, nezvanično saznaju “Novosti”.

Pročitajte još: Pavle se pored policijskog posla bavio i duborezom, televizija snimala reportažu o njemu: Ovo je žandarm koji je razneo sebe i ljubavnicu (FOTO/VIDEO)

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako saznajemo, pre nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kako bi bila sa Pavlom.

Međutim, kako se pretpostavlja, predomislila se i htela je da se vrati staroj ljubavi i ostavi žandarma.

Rakonjac je bio oženjen i imao je dvoje dece, a na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su jutros u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Vuja

22.01.2020. 13:36

Ovog je bilo i biće al ono što je tragedija je da je ovaj primljen u bilo gćkoju službu da radi odgovoran posao. Ko ga je testirao ,kako ,po kojim kriterijumima. Koji doktor je stavio svoj potpis? Još jedan dokaz da je psihologija nauka u nivou astrologije.

Marija

25.01.2020. 14:21

@Vuja - Nije psihologija losa nauka ili kako god si vec hteo da kazes. Problem je sto se ne trude uopste, to se radi jako povrsno ili samo pojedini imaju dovoljno znanja za pravu procenu.

andrija

22.01.2020. 14:19

Žao mi je devojke, ali izgleda da u policiju biraju mnogo glupe ljude. Morao je da pretpostavi da je najverovatnije bivši momak ne bi primio nazad posle afere sa oženjenim čovekom, pa tako nema nikakve potrebe da ubija ni nju ni sebe. Osim ovog žalosnog ubistva i samoubistva, policija bi trebala da pooštri prijem u službu jer nije za glupe da budu naoružani i da lako dolaze do minsko eksplozivnih sredstava.

Test

26.01.2020. 17:54

Evo skoro u Kraljevu pripadnik zandarmerije u hitnoj napao bolničare. Sve stasiti i stabilni momci koji su prosli psiho-fizicki test. Bravo za nase zastitnike!