JEZIVO: Silovali devojku u klubu pa snimljeni kako čestitaju jedan drugom (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2019. u 21:40

ЈЕЗИВО: Силовали девојку у клубу па снимљени како честитају један другом (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen

Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam mogla da se izvučem, ispričala je silovana devojka
Dvojica Italijana, Ferdinando Orlando i Lorenco Konstanco, osuđeni su za silovanje pijane devojke u jednom klubu u Londonu, saopštila je tamošnja policija.


Policija je takođe objavila snimke sigurnosnih kamera koji su pokazali šokantne trenutke u kojima se dvojica bogatih italijanskih studenata grle i čestitaju nakon što su silovali nesrećnu devojku.


Samo šest minuta pošto je ta 25-godišnjakinja upoznala Ferdinanda Orlanda (25) i Lorenca Kostanca (26) u klubu, njih dvojica su je silovali u sobi pored toaleta.


Orlando trenutno studira postdiplomske studije međunarodnog prava, a Kostanco je na postdiplomskom studijama ekonomije i menadžmenta. Obojica su osuđeni nakon što je na sudu dokazano da je žrtva bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.


Silovana žena je pritom zadobila teške povrede, a posle toga je morala da primi čak 230 ml krvi zbog hematoma koje je zadobila, a podvrgnuta je i operaciji. Lekar je rekao da nikad nije video tako teške povrede u čak 2.000 sličnih slučajeva.


PROČITAJTE JOŠ: Sud u Zadru ipak odredio pritvor osumnjičenima za silovanje maloletnice


Mladići su imali vrlo skupe advokate na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate porodice iz Italije. Pre suđenja je njihova obrana isticala da dokazi u ovom slučaju nisu valjani i tražili su da se postupak zaustavi.


"Videli ste njeno ponašanje u klubu, uživala je. Očigledno je bila pijana i ne seća se šta se dogodilo", rekao je jedan od advokata.


Tužiteljka je pak rekla da se na sigurnosnim kamerama videlo kako su se njih dvojica "dodavali" nesrećnom devojkom, a svaki ju je pritom ljubio. Orlando ju je zatim odveo u sobu za održavanje držeći je za struk, a Kostanco je stajao iza nje, takođe je držeći.


"Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam mogla da se izvučem. Držali su me dok sam hodala", ispričala je silovana devojka na sudu.


Tužioci su rekli da se na snimcima vidi i kako joj Orlando nakon svega popravlja haljinu koja je bila dignuta, kako bi je pokrio. Zatim su je odveli do ženskog toaleta, otvorili joj vrata, ubacili je unutra, okrenuli je i otrčali van.


"Trčali su prema izlazu iz kluba. Tamo ih je kamera snimila kako se grle i međusobno 'bacaju pet', smeju se i gledaju slike na telefonu. Videlo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smejući i čestitajući jedan drugome. To što devojka nije bila u stanju da pristane na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili", čulo se na suđenju.


Devojka je poroti rekla da se ne seća toga jer je oko 23.00 sata počela puno da pije u klubu, gde je slavila rođendan prijateljice.


"Sećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htela da izađem. Iduće čega se sećam je da sedim na ulici na pločniku", rekla je ona.

(nezavisne.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Srba

18.10.2019. 02:48

Izvini te molim vas, da li je to ta zapadna civilizacija kokok Nas uce? Dva Italiana obrazovana, jedan pravni, krse sva ljudska prava, nama balkan ima se trazi I najmanje sitnica da Nas kazne a oni vrse zlocine I nikone nista.

Nije vam to Srbistan

18.10.2019. 09:32

da bogati roditelji potkupe sudije... Bagru u zatvor i baciti ključ.

Goran

18.10.2019. 09:36

Realno ovo se događa svakodnevno po zurkama. Setite se devojke koja jaše druga pored prijateljica u sobi. O da bilo je ovoga i 60,70,80,90 tih ali nije bilo telefona i kamera da to snime... Tako da čin jeste jeziv ali ne toliko kako bi prošla ovde ili negde u Indiji...

Лука

18.10.2019. 10:29

Срби не говоре 'обрана'.Овако како је полиција у Лондону објавила видео или имена, тако може би требало да ради и полиција у Србији.