HISTERISALA PA UBILA ČOVEKA: Gurnula starca iz autobusa jer je zamolio da ne psuje (VIDEO)

Novosti Online

četvrtak, 16. 05. 2019. u 16:15

ХИСТЕРИСАЛА ПА УБИЛА ЧОВЕКА: Гурнула старца из аутобуса јер је замолио да не псује (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Svedoci kažu da je Serž Furnije iz Las Vegasa (74) zamolio Kadišu Bišop (25) da prestane da psuje i bude finija prema putnicima posle čega ga je ova žena odgurnula s leđa

STARIJI muškarac iz Las Vegasa preminuo je u bolnici krajem aprila nakon što ga je iz autobusa gurnula druga putnica.


Pročitajte još:UBISTVO U STAROJ PAZOVI: Starac sa povredama glave pronađen u svojoj kući


Svedoci kažu da je Serž Furnije (74) zamolio Kadišu Bišop (25) da prestane da psuje i bude finija prema putnicima, dok se na skorije objavljenom snimku sigurnosne kamere vidi da je u toku bila svađa. Nesrećni čovek je sa kolicima na rasklapanje krenuo da izađe na prednja vrata i usput se obratio nervoznoj ženi. Kada je okrenuo leđa i počeo da silazi ona ga je snažno sa obe ruke odgurnula, a na snimku se vidi kako pada licem na beton i ne pomera se.


Pročitajte još: ŠOK U VLASENICI: Policajac nehotično ubio svedoka!


Prema policijskom izveštaju Bišop je u vozilu bila sa sinom, a posle bahatog napada na penzionera nije ni prišla da mu pomogne već je samo prošla pored nepomične žrtve držeći dete za ruku.

Furnije se u početku oporavio i odbio da primi medicinsku pomoć, međutim završio je u bolnici već te večeri 21. marta. Tu je i preminuo mesec dana kasnije od komplikacija usled udarca o beton.

Obdukcija je dokazala da je pad doveo do smrti čoveka pa je Kadiša Bišop uhapšena i protiv nje je podignuta optužnica za ubistvo. (usatoday.com)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

hani

16.05.2019. 17:00

Ne znam sta bi bilo da je belkinja crnca ovako gurnula ....Verujem da bi se digli na proteste.Ruzna debela nevaspitana neradnica nervozna pa guraa nesrecnog starca

Živojin Mišić

16.05.2019. 21:07

Kultura i demokratija. Ovi ljudi moraju nekoga ubijat pa makar i sami sebe. Genetika je čudo