OPASNE IGRE NA MORU: Presretnuti ukrajinski ratni brodovi, išli ka Krimskom mostu

Novosti Online

25. 11. 2018. u 10:39

ОПАСНЕ ИГРЕ НА МОРУ: Пресретнути украјински ратни бродови, ишли ка Кримском мосту

Foto: FSB

Ruska federalna služba bezbednosti (FSB) objavila je fotografije incidenta blizu novoizgrađenog mosta. Ukrajina optužila Moskvu za provokaciju
TRI broda ukrajinske mornarice prešla su pomorsku granicu Rusije i Ukrajine i idu ka moreuzu Kerč i novoizgrađenom mostu koji spaja Krim i Rusiju, saopštila je jutros ruska Federalna služba bezbednosti (FSB).


- Ovog jutra u 7 časova po moskovskom vremenu, tri plovila ukrajinskih oružanih snaga prekršila su Konvenciju UN o pomorskom pravu kako bi prešla rusku granicu – navodi se u saopštenju.

Ta služba je takođe objavila fotografije plovila u pratnji ruskog patrolnog broda, dodajući da oni izvode opasne manevre i ne slušaju naređenja.

Ukrajinska strana, koja ne priznaje Krim kao deo Rusije, optužila je Moskvu za provokaciju tokom, kako su naveli, rutinskog premeštanja snaga između Crnog i Azovskog mora. Takođe je navedeno da je ruski brod udario i teško oštetio jedno plovilo.

(rt.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Првослав ћирилица

25.11.2018. 11:16

Шиптарски сценарио, потиче из исте кухиње!

Prle i Tihi

25.11.2018. 11:33

Pocepaćemo ih kao svinja masan džak. I u Siriji, i u Ukrajini i na Kosovu. Krenuli su sinhronizovano na sva tri ova fronta, prvo Kosovo, juče Alepo, danas Krim, približavaju se svom nestanku.

Boki

25.11.2018. 12:00

Budalama ne treba izdavati naredjenja nego potapati odmah jer samo tako mogu da razumeju.

POSALJI SVOJE USTASE, PARDON BOJOVNIKE NEK IM OCITAJU LEKCIJU

25.11.2018. 13:39

@Realan - Da vidimo pravu realnost.

dobrovoljac

25.11.2018. 13:08

cackaju mecku kao i albanci i netko je vec dobro primetio sve nekako u isto vreme sa nemirima na kosovu previse podudaranja da bi bilo slucajno rade tajne sluzbe svoj posao preko svojih vazala.

Baron

26.11.2018. 01:01

Покварени англо-сакси и хазари синхронизованим акцијама, на све најперфидније начине, покушавају да, нас и Русију, истребе! НЕЋЕ МОЋИ!