PUCNjAVA U BRISELU: Dve osobe ranjene u lokalu jednog od najjačih bosova među kosovskim Albancima

V.N.

nedelja, 16. 09. 2018. u 13:32

ПУЦЊАВА У БРИСЕЛУ: Две особе рањене у локалу једног од најјачих босова међу косовским Албанцима

Lokal "Svič" u ulici Kroa de Fer / Foto: google.com/maps

Do pucnjave je došlo u Ulici Kroa de Fer, kod bara "Svič". Počionioci, kojih je bilo pet ili šest, pobegli su automobilom
Pucnjava koja je jutros uznemirila belgijsku javnost u Ulici Kroa de Fer u Briselu odigrala se u lokalu Halila Salihija, inače brata jednog od najpoznatijih kosovskih kriminalaca u Belgiji, saznaju “Novosti”.

U briselskom baru došlo je do sukoba dva vlasnika bara, a potom i do pucnjave u kojoj su dve osobe ranjene. Za sada nije poznato da li je sam Halil ranjen, a kako je belgijska policija saopštila počionioci, kojih je bilo pet ili šest, pobegli su automobilom sa lica mesta.

PROČITAJTE JOŠ - TERORISTIČKI INCIDENT U BELGIJI: Četvoro mrtvih, ubijen i atentator, Napadač u policijskoj evidenciji (VIDEO / FOTO)


Hailov brat Lijridon inače u belgijskom podzemlju važi za jednog od najjačih bosova među kosovskim Albancima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

SIPTARSKI AMBASADORI PRI EU

16.09.2018. 16:38

Vratili se iz Sirije i Iraka, pa malo da se provesele senlucenjem. JUNKEROVI STICENICI.

Шатор

16.09.2018. 16:38

Нек је он њима увалио ову лимчину на фасаду. Шиптар остаје шиптар ма гдје га бациш.

Миро Марковић

16.09.2018. 23:00

Предлажем Бриселу да један део града и једну трећину Белгије поклони Албанцима и да их призна као независну државу, јер су Шиптари исувише "племенити" да се мешају са "лошим белгијанцима" и осталим пропалим народима ЕУ-рупе. Тако би проблем био решен за сва времена. Исто тако и друге државе, као сто су: Швајцарска, Немачка, Аустрија и друге, где Шиптари живе, да ураде исто.

Loznica

20.08.2019. 16:50

Liridon je jako dobar i pozitivan momak... "Lezali" smo zajedno u Belgiji u Nivelu! Da je NAS vise takvih kao sto je on...Srbija bi bila super. Pozdrav za brata Liridona