HOROSKOP ZA SREDU, 3. MART: Lava će preporoditi druženje sa prijateljima; Škorpija pregovara o saradnji sa inostranstvom

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

03. 03. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 3. МАРТ: Лава ће препородити дружење са пријатељима; Шкорпија преговара о сарадњи са иностранством

Foto: Depositphotos

OVAN

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

BIK

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.

BLIZANCI

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

RAK

Okruženi ste brojnim ljudima. Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali.

LAV

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, par sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

DEVICA

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

VAGA

Da biste postigli ono što želite, neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

ŠKORPIJA

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

STRELAC

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

JARAC

Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam značajno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo.

VODOLIJA

Moguća je prilika za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno isplatiti.

RIBE

Ne počinjite nove poslove. Usled nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama