DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. SEPTEMBAR: Vage se osećaju ugroženo; Škorpijama zvezde savetuju oprez u saobraćaju

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

19. 09. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 20. СЕПТЕМБАР: Ваге се осећају угрожено; Шкорпијама звезде саветују опрез у саобраћају

Ilustracija Depositphotos

OVAN

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

BIK

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

BLIZANCI

Današnji horoskop vam nagoveštava moguće poteze koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme.

RAK

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

LAV

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali, onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

DEVICA

Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

VAGA

Današnji horoskop vas upozorava. Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

ŠKORPIJA

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Osim toga, budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC

Horoskop za danas vam predviđa - partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne sme da sazna.

JARAC

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

VODOLIJA

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Njihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim pa tako niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

RIBE

Stavljate ružičaste naočare i dozvoljavate sebi da utonete u carstvo mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da su u pitanju ljubavni signali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije