U JEDNOM veku smo doživeli dve golgote srpskog naroda: golgotu preko Albanije u Prvom svetskom ratu i golgotu preko Jugoslavije u trećem jugoslovenskom ratu.

Komentari (7)

Svensrb

03.08.2022. 13:33

Bravo Bećkoviću ti si najbolje opisao te pogrome koji se vrše nad srpkim narodom. Tako treba te vi koji znate pisat. Recite pa nek ostane zabiljženo u istoriji. A ne kao kod Tita da ništa niko kaže. Tišina tamo kod Tite. Samo za srbe?????

Deutschland

04.08.2022. 05:07

A kako je bilo sa pola miliona albanaca koji su kao ovcad proterani za Makedoniju i Albaniju….?Uvek samo obican narod strada.Ajmo da priznamo greske i da gledamo u buducnost.Nas unucad nece da se bavi tim glupostima………..

Dragan

04.08.2022. 07:00

A osma ofanziva u produžetku igre zvane II svetski rat i silovit juriš fukare na otimanje kuća i imanja u Vojvodini. U nastavku je sledila otimačina porodičnih imanja i formiranje zadruga, koje nisu donele dinar zarade. O tome gospo'n akademik ni slova. A znamo se, dobro kako se lepo živi uz državne jasle, uzmeš kol'ko treba, a ne mora ništa da se radi.

rus

04.08.2022. 07:54

ista ta goljgota bila ina kosovo 1999 ali stime sto u pustinskom oluju nisuim uzeli putne isprave kako srbi albancima to vi ne plasirate jervam boli staste radili na golorukom naroduu vama je miloshevic ostavio na cedilo s dogovorom sa tugjmanom vito dobro znate nego uvek prikazujete samog sebe kao zrtvuuu

Pera

04.08.2022. 08:31

Sve je odavno organizovano i precizno vođeno! Broz tito jevrein iz mađarske još u jajcu isekao je etnički prostor srba na republike emitovao jevrejsku šifru grb sfrj sa 6 baklji a vatra simboliše rat I razaranje raspad države po tim granicama! Broz titov naslednik je takođe jevrein iz mađarske tito2 soros koi je vladao paralelno sa brozom a potom preuzeo potpuno posle smrti prethodnog tako što je kap i broz od vojnih i civilnih službi bezbednosti napravio bukvalno svoje privatne bande preko njih kontroliše sve državne funkcionere! Tito2 komandovao je sa tuđmanom Miloševićeve alijom kučanom bakalijem...lako režirao ratove i raspad sfrj po planiranim granicama iz jajca pa je organizovao I oluju komandovao sa izvršiocima amerikancima britancima nemcima francuzima! Narod krajine je prevaren da bi tito postigao cilj namešteno je da hrvati neće napasti iako su napad pripremali dve godine perišić američki titov špijun rekao je generalu novaković da će u slučaju napada iz srbije krenuti avioni tenkovi vojska..a milošević u dogovoru sa titovim tuđmanom izdao je narod i čak uspaničenom narodom nije dozvolio ulazak u srbiju!