Devojka koja je naručila haljinu preko interneta nije znala da li da plače ili se smeje, kad ju je dobila.


Prodavačica Kortni Henderson tražila je novi outfit za rođendansku večeru i pronašla smaragdnu šljokičastu haljinu za 65 funti iz online trgovine Dressmmezee.


Kortni iz Njukasla fotografiju u haljini koju je dobila objavila je na Tviteru, uz fotografiju haljine koju je naručila, a njena objava postala je viralna.

"Nemoj kupovati odeću online - lekcija", jedna je od reakcija, a nakon brojnih kritika na račun haljine, oglasio se i prodavač.

"Naša '
Ex Lovers' haljina kontinuirano je bila jedna od najprodavanijih otkada je dodata na veb stranicu prošle godine", rekli su iz firme.

"Ako pogledate fotografije na kojima smo označeni na Instagramu, možete videti da imamo puno zadovoljnih mušterija koje su srećne s istom haljinom."


"Možemo se samo izviniti jer haljina nije bila podobna za mušteriju. Inače, nudimo i grafikon veličine kako bismo osigurali da budemo što precizniji."

Dodali su kako na njihovim stranicama piše da se predmeti mogu vratiti u roku od 14 dana. Napomenuli su kako nije to jedini slučaj kad haljina nekome ne paše, ali retko kad privuče toliko pažnje. Kao znak dobre volje, sajt nudi Kortni, uz povraćaj, 25 posto popusta na sledeću kupovinu.

(index.hr)