OVO JE LUDO: Kolinda čita Pipi Dugu Čarapu (VIDEO)

Tanjug

10. 09. 2019. u 17:51

ОВО ЈЕ ЛУДО: Колинда чита Пипи Дугу Чарапу (ВИДЕО)

Foto:Printskrin

Video na kojem hrvatska predsednica, Kolinda Grabar Kitarović, u svom kabinetu, uživljeno i naglas čita “Pipi Dugu Čarapu”, portal Index je objvio sa opaskom u naslovu: ovo je ludo
Video na kojem hrvatska predsednica, Kolinda Grabar Kitarović, u svom kabinetu, uživljeno i naglas čita “Pipi Dugu Čarapu”, portal Index je objvio sa opaskom u naslovu: ovo je ludo.


“Ovo ne možete izmisliti, zaista postoji video u kojem predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sedi u svom uredu i uživljeno naglas čita ''Pipi Dugu Čarapu''", piše portal.


Snimak je, kažu, nastao u aprilu prošle godine, ali je nekako, kažu, uspeo da ostane “ispod radara” svih ovih meseci.


Sada je počeo da se širi društvenim mrežama, a s obzirom na to da je toliko nestvaran, bila bi, smatraju, prava šteta da ne postane hit.


PROČITAJTE I:  JOŠ JEDAN INCIDENT U HRVATSKOJ: Završio govor ustaškim pozdravom, Srbi napustili sednicu, aplauz izostao


Snimak je, precizira Index, nastao u okviru projekta “Pipi Duga Čarapa”, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.


"Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige ''Pipi Duga Čarapa'' koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice", teatralno kako to samo ona zna izgovara Kolinda, prenosi Index.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)