INTERVENISALI I SPECIJALCI? Uhapšen Zmaj od Šipova

V. Mitrić

04. 09. 2019. u 11:04

ИНТЕРВЕНИСАЛИ И СПЕЦИЈАЛЦИ? Ухапшен Змај од Шипова

Ilija Grahovac Antonio Ahel / ATA Images

Advokat Ilije Grahovca kaže da je njegov klijent navodno uhapšen, „zbog neodazivanja na suđenje, ali ni Šipovac ni advokat nisu primili lično poziv za sudsku raspravu

ILIJA Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, uhapšen je u sredu ujutru, na svom imanju, u Šipovu, u akciji policije Mrkonjić Grada, kojoj je pomagala i specijalna policija iz Banjaluke, rekao nam je njegov branilac, advokat Dušan Tomić.

Tomić kaže da je njegov klijent navodno uhapšen, „zbog neodazivanja na suđenje, ali ni Šipovac ni advokat nisu primili lično poziv za sudsku raspravu“.

Pročitajte još: Osumnjičenom za polno uznemiravanje konačno određen pritvor

- Nije lako ni hapsiti Iliju, pre svega što zna da nije primio poziv, pa ne može biti „meta“ takve potere, kakvu je naložio sudija sudija Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu, Željko Čegar – kaže Tomić. -O hapšenju sam obavešten iz policije i suda, ali nikako da mi se javi sudija Čegar, da vidimo zašto je Ilija sproveden, odmah, u zatvor u Banjaluku. Znajući prirodu mog klijenta, ne sporim da se bunio zbog hapšenja o da je sudiji bilo lakše da naloži predmet, nego da sa njim raspravi što je poslao nalog za privođenje.

Grahovcu se sudi, inače, za nanošenje lake telesne povrede komšiji, koji mu je nožem udario kravu. Tomić kaže da sud ni tužilaštvo ne mogu da shvate da je ragovao „krajnje emotivno, jer kravu više voli od oca i majke“.

- Nisu bili ispunjeni uslovi za provođenje, posebno brutalno, što ćemo da dokažemo, jer Ilija nije čovek koji taktizira i izbegava sud – kaže Tomić.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

неимени

04.09.2019. 11:32

"краву воли више од оца и мајке". Змај од Хиндустана. Успут, јал' је Граховац, јал' је Шиповац, јал' није?

Rista Glista

04.09.2019. 11:49

Rašo je veći zmaj od ovog Zmaja. Jedina zajednička osobina je da im je Šarulja bila prva i najveća ljubav

Biljana

04.09.2019. 12:05

Kako se to zove kada polusvet bude u centru paznje i predmet "vaznih" vesti ??? A, da... zove se -propala drzava.

Marko

04.09.2019. 14:58

Od tog coveka gospodo mozeta mnogo toga da naucite (ne sve),kako se imanje ne prodaje i kako se krvavo radi da bi se imalo.Covek ima 800 grla stoke i ljuti je radnik i mucenik.(A ostalo nije bas za pohvalu ali kad ga pljujete pomenite i ono sto valja.Posteno je.)

Ljubica

04.09.2019. 15:59

Udomice Zmaja na par mjeseci Maric u rijaliti. Imace obezbjedjen smjestaj..honorar..a mozda konacno i kojoj glupaci ga usteka...? Jadne su novine i drzava kad im je ovaj lik tema....!!!